Moment șocant la meciul Danemarca- Suedia. Christian Eriksen a căzut secerat. UEFA a decis că meciul se va relua

Denmark's defender Simon Kjaer (back) observes as paramedics attend to Denmark's midfielder Christian Eriksen (not seen) during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Finland at the Parken Stadium in Copenhagen on June 12, 2021.,Image: 615411624, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Au fost momente șocante la Euro 2020, în partida dintre Danemarca și Finlanda. În minutul 43 al primei reprize, Christian Eriksen a căzut ca secerat pe gazon, iar colegii de echipă au chemat disperați medicii.

Doctorii au intrat pe teren și l-au resurcitat minute în șir pe Eriksen direct pe gazon.

Jucătorii celor două echipe au început să plângă și priveau îngroziți spre locul în care a picat căpitanul Danemarcei.

Arbitrul a trimis cele două echipe la vestiare, dar jucătorii danezi stau și fac zid în jurul colegului lor.

După ce a fost resuscitat timp de 18 minute, Eriksen a fost urcat pe targă și a fost transportat în zona vestiarelor.

Federația daneză de fotbal a transmis, pe Twitter, că Christian Eriksen este treaz și a fost dus pentru îngrijiri la spital, în Copenhaga. Starea sa este stabilă.

Oficialii UEFA, în urma discuțiilor cu jucătorii și oficialii Danemarcei și Finlandei, au decis să reia meciul, după întreruperea provocată de situația medicală a lui Christian Eriksen.

Meciul va fi reluat din minutul 41, se vor juca ultimele patru minute ale primei reprize, iar după o pauză de aproximativ 5 minute, va începe repriza a doua.

Sursa: Profimedia

Deja ai votat!