Pap şi Papa aduc o victorie spectaculoasă pentru FC Botoşani

FC Botoșani a câștigat pe „Ion Oblemenco”, 2-1 cu CSU Craiova, și a urcat pe locul 3 în Liga 1. Pap a fost senzaţional în poartă, iar Papa a marcat golul începutului de campionat.

min. 90+1: Pap are o nouă intervenție excelentă și respinge în bara transversală lovitura de cap expediată de Elvir Koljic.
min. 90: Pap își salvează echipa la șutul lui Gustavo din lovitură liberă!
min. 70: Gustavo șutează mult peste poartă după ce Ofosu i-a pasat la 14 metri de poartă.
min. 66: șansă mare de gol pentru Gustavo. Mijlocașul gazdelor l-a driblat pe Pap, dar a șutat în plasa laterală dintr-un unghi închis.
min. 53: GOOOL FC BOTOȘANI! Golazo Enriko Papa: după o pasă cu capul a lui Chindriș, Papa reia din „foarfecă”, de lângă același Vlădoiu.
min. 49: GOOOL FC BOTOȘANI! Servit de Edjouma, Ongenda preia în careul advers și șutează din întoarcere, de lângă Vlădoiu.

Start în repriza secundă.

Pauză la Craiova.

min. 40: GOL CRAIOVA! Gustavo a preluat pasa lungă a lui Mateiu, l-a „culcat” cu ușurință pe Alin Șeroni și a șutat la colțul lung, fără șanse pentru Pap.
min. 27: prima șansă de gol pentru FC Botoșani. Țigănașu a centrat, Roman a deviat cu capul, dar mingea a trecut pe lângă poartă.
min. 18: Gustavo, aproape de gol. Mijlocașul de bandă a șutat puțin pe lângă poarta lui Pap.
min. 9: momente tensionate la Craiova. Hervin Ongenda acuză o lovitură cu cotul din partea lui Mihai Bălașa. Jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o încăierare generală, „centralul” Horațiu Feșnic le-a arătat cartonașul galben lui Ongenda și Bălașa.
min. 7: prima ocazie importantă de gol. Din plonjon, Koljic reia cu capul peste poarta lui Pap. Centrarea pe 8 metri i-a aparținut lui Dan Nistor.
min. 6: Dan Nistor șutează pe lângă poartă din afara careului de 16 metri.

A început meciul!

Deja ai votat!