„Dracula” Chindriș a ales Santa Clara: „Sper să-l vândă mai repede și ei să mai iau niște bani!”

Fostul fundaș central al FC Botoșani, Andrei Chindriș, a semnat un contract valabil pe trei ani cu formația din prima ligă portugheză, Santa Clara.

În urma acestei tranzacții în conturile grupării locale vor intra 200 de mii de euro, FC Botoșani urmând a încasa încă o sumă importantă la un eventual transfer, păstrând încă 33%.

„Niciodată n-am fost împotriva transferului lui Chindriș. Cu două nopți în urmă, el a decis să plece. Nu știa cu ce avion să plece, spre Belgia, Elveția sau Portugalia. Trebuia să se decidă unde voia să se transfere.  Nu va câștiga salariul pe care îl visa sau pe care-l dorea acum ceva vreme. E un pas important în cariera lui, dar nu vrea să rămână acolo. Vrea mai mult. Dacă era după filosofia mea, ar fi plecat în urmă cu mai mult timp, pe mai mulți bani, dar asta e. Dar a ajuns acolo, n-am decât să-i urez baftă.  Sper să-l vândă cât mai repede Santa Clara, să iau și eu niște bani la transfer. Cred că va pleca la alt club, nu cred că Santa Clara e ce și-a dorit el cu adevărat și nici salariul nu-l motivează. Și-ar dori foarte mult să ajungă mai sus. În opinia mea, pentru club nu e cea mai bună variantă, cum nici pentru el nu e”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.

La Santa Clara, unde va fi coleg cu fostul coechipier de la FC Botoșani, Hamidou Keyta, Andrei Chindriș a fost prezentat îmbrăcat în costumul lui Dracula.

În sezonul precedent, Santa Clara a terminat pe locul 6 în prima ligă a Portugaliei.

Deja ai votat!