Bilete puse în vânzare de FC Botoșani pentru meciul cu Chindia » Condițiile de acces pe stadion sunt AICI»»

FC Botoșani va primi luni pe „Municipal” vizita formației Chindia Târgoviște, partida fiind programată de la ora 17:30 și contând pentru runda a 12-a a Ligii 1.

Prețul biletelor la acest meci este de 20 de lei la Peluza Nord și Sud, 30 de lei la Tribuna I (sector A și C) și Tribuna II (sec. A, B, C) și 40 de lei la Tribuna I (sector B). Tichetele pot fi achiziționate începând de vineri, 15 octombrie, atât de la casele de bilete ale stadionului, cât și online de pe www.bilete.ro și www.fcbotosani.ro.

Reprezentanții grupării au anunțat totodată pe site-ul oficial noile condiții de acces impuse de autorități, în contextul actual al pandemiei de COVID-19 cu care se confruntă țara noastră. Aceste condiții sunt valabile pe toate stadioanele din România.

Astfel, accesul în stadionul Municipal la partida dintre FC Botoșani și Chindia Târgoviște de luni, 18 octombrie de la ora 17.30 din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1 este permis doar:

·       persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

·       persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARSCoV-2

·        purtarea măștii de protecție este obligatorie precum și o distanță de minimum 1 metru între spectatori

– Condițiile pentru participarea la activitățile prevăzute mai sus nu se aplică copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

-Testele Covid nu mai asigură accesul suporterilor pe stadion!

-Poziția locurilor pe stadion va fi ocupată conform marcării cartografice al scaunelor!

-Circulația între sectoare este interzisă!

Deja ai votat!