spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportChampions League, după primele două etape

Champions League, după primele două etape

Noul sezon din Champions League a debutat cu o serie de surprize, iar echipe precum Chelsea Londra și Juventus Torino au dezamăgit în primele două runde disputate. În schimb, Real Madrid, Bayern Munchen, PSG și Manchester City merg ceas, iar Brugge este una dintre surprizele competiției.

Grupele Champions League după primele două etape

 Grupa A: Napoli e pe primul loc

Italienii au 6 puncte după primele două etape disputate, depășind Liverpool, care are 3 puncte, Ajax, tot cu 3 puncte, și Rangers, echipă care nu are niciun punct. În prima etapă, Napoli a produs o mare surpriză și a învins-o pe FC Liverpool cu 4-1. Apoi, în runda secundă s-a impus cu 3-0 în deplasare la Rangers. Liverpool este însă în continuare favorită să câștige grupa, având cota 1.95, urmată de Napoli (cota 2.30), Ajax (cota 6.50) și Rangers (cota 300.00).

 

Grupa B: Brugge este liderul surpriză

 

Într-una dintre grupele care nu stârnesc un mare interes, Brugge este pe primul loc, cu 6 puncte, urmată de Bayer Leverkusen, cu 3 puncte, Atletico Madrid, tot cu 3 puncte, și FC Porto, fără niciun punct. Brugge a învins-o acasă cu 1-0 pe Leverkusen, iar apoi s-a impus în deplasarea de la FC Porto cu un neverosimil 4-0. Astfel, după primele două etape din acest sezon, Brugge este lider în Grupa B, iar amatorii de ponturi Champions League pot miza în acest moment la cota 3.25 că Brugge câștigă grupa. Atletico este favorită în continuare să câștige grupa, cu cota 2.10, urmată de Brugge, Leverkusen (cota 3.75) și FC Porto (cota 20.00).

 

Grupa C: Bayern Munchen merge ceas în Europa

 

Deși în Bundesliga are probleme, Bayern Munchen nu are emoții în Champions League, fiind pe primul loc în clasament, cu 6 puncte. Bavarezii sunt urmați de FC Barcelona (3 puncte), Inter Milano (3 puncte) și Viktoria Plzen (0 puncte). Bayern a învins-o în deplasare pe Inter Milano cu 2-0, iar apoi a trecut cu același scor de FC Barcelona. Catalanii au un singur succes, acasă cu Viktoria Plzen, scor 5-1. Bavarezii sunt așadar favoriți să câștige grupa, având cota 1.10. Ei sunt urmați de FC Barcelona (cota 7.00), Inter Milano (cota 18.00) și Viktoria Plzen (cota 1000.00).

 

Grupa D: Sporting Lisabona e pe primul loc

 

Portughezii au șase puncte acumulate în primele două etape, în timp ce Tottenham este pe doi, cu 3 puncte, și Eintracht Frankfurt este pe trei, cu același punctaj. Marseille este ultima, fără niciun punct. Sporting nu a primit niciun gol, după ce a învins-o în deplasare pe Eintracht Frankfurt cu 3-0 și a trecut acasă de Tottenham cu 2-0. Englezii sunt încă favoriți să câștige grupa cu cota 1.90, urmați de Sporting Lisabona (cota 2.30), Eintracht Frankfurt (cota 10.00) și Olympique Marseille (cota 25.00).

 

Grupa E: Chelsea dezamăgește

 

În clasament, AC Milan este pe primul loc, cu 4 puncte, urmată de Dinamo Zagreb, cu 3 puncte, Salzburg, cu 2 puncte, și Chelsea, cu 1 punct. Chelsea a pierdut în deplasare cu Dinamo Zagreb și a schimbat antrenorul, iar apoi a remizat acasă cu Salzburg. AC Milan are o victorie cu Dinamo Zagreb și o remiză cu Salzburg. AC Milan este favorită așadar la câștigarea grupei, cu cota 1.75, urmată de Chelsea (cota 2.75), Salzburg (cota 8.50) și Dinamo Zagreb (cota 20.00).

 

Grupa F: Real Madrid merge ceas

 

Real Madrid continuă forma bună din campionat și în Champions League. Deținătoarea trofeului are 6 puncte și este urmată de Sahtior, cu 4 puncte, Celtic, cu 1 punct, și Leipzig, fără niciun punct. Madrilenii au câștigat fără emoții cu Celtic și Leipzig și sunt mari favoriți să câștige grupa. Ei au cota 1.01, fiind urmați de Sahtior (cota 20.00), Leipzig (cota 25.00) și Celtic (cota 50.00).

 

Grupa G: Nici City nu are emoții

 

Formația lui Pep Guardiola are punctaj maxim după primele două runde și le depășește pe Borussia Dortmund (3 puncte), FC Copenhaga (1 punct) și Sevilla (1 punct). City a câștigat partidele cu FC Sevilla și Dortmund și își confirmă statutul de favorită la câștigarea grupei. Englezii au cota 1.01 și sunt urmați de Borussia Dortmund (cota 18.00), FC Sevilla (cota 50.00) și FC Copenhaga (cota 250.00).

 

Grupa H: PSG e în formă

 

Punctaj maxim are și PSG, care a obținut 6 puncte și este la egalitate cu Benfica Lisabona. Juventus Torino și Maccabi Haifa nu au niciun punct. PSG a trecut de Juventus și de Maccabi Haifa. În schimb, Juventus a pierdut și contra celor de la Benfica. Astfel, PSG e mare favorită la câștigarea grupei, cu cota 1.10 și este urmată de Benfica Lisabona (cota 6.50), Juventus (cota 30.00) și Maccabi Haifa (cota 500.00).

 

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...