spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportStoican taxează arădenii pentru gheața de pe „Francisc Neuman” și laudă „gospodarii”...

Stoican taxează arădenii pentru gheața de pe „Francisc Neuman” și laudă „gospodarii” de la DAS Botoșani

După trei victorii consecutive fără gol primit, FC Botoșani a suferit primul eșec din 2023, scor 3-1 la Arad cu UTA, partida cotând pentru runda 25 din SuperLigă.

Pentru gazde au punctat Stefan Milosecic (min.4 – pen, 11) și Rareș Pop (min.45+2), reușita botoșănenilor purtând semnătura lui Mihai Roman II (min.38).

Debutul jocului a fost decisiv în economia confruntări, gazdele adaptându-se mult mai repede la condițiile de joc, tabela indicând după numai 11 minute de joc scorul de 2-0.

Dacă la partidele precedente de pe „Francisc Neuman” suprfața de joc era o adevărată orezărie, la meciul cu FC Botoșani, luptele din noroi s-au transferat în concurs de patinaj. Practic lipsa precipitațiilor din ultimele zile de la Arad, coroborată cu gerul din această perioadă, a făcut din suprafața de teren de pe „Francisc Neuman” un adevrat patinoar, jucătorii făcând adevărate minuni pentru a-și menține echilbrul pe suprafața înghețată și alunecoasă.

Echilibrat de regulă în declarații, Flavius Stoican nu a ezitat a finalul meciului de la Arad, cedat de botoșăneni cu 3-1, să-i „tragă de urechi” pe arădeni pentru suprafața de joc pregătită pentru un meci de SuperLigă și să-i laude în același timp „gospodarii” de la Botoșani.

„Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar pentru noi e important că oamenii de la Botoșani sunt gospodari. Nu știu dacă aici se putea face mai mult cu gazonul, dar oamenii de acolo, de exemplu, au pus o folie de protecție pe teren cu trei zile înainte de meciul cu Petrolul, dar au și dat drumul la încălzire. Clar, sunt niște bani, dar asta înseamnă că respectă fotbaliștii. Azi, în anumite momente, jucătorii pur și simplu erau la patinoar, cel  puțin în colț, în partea stângă. A mai intrat și Otele, care e un jucător tehnic, talentat, când îl vedeam și pe el mi-era teamă…Dar, până la urmă, am văzut că e pe patine ca și jucătorii mei. Dar, nu vreau să se înțeleagă că dăm vina pe gazon că și ei au jucat pe același teren. Sigur, UTA are jucători foarte buni din punct de vedere fizic și mă refer la fundașii centrali, Benga și Erico și pur și simplu nu aveam altă soluție decât să încercăm cu minge lungă. Căci, când încercam să o punem jos, eram – între ghilimele – ca pe gheață”, a declarat Flavius Stoican.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...