MATRIŢA ZILEI – 20.09.2021/16.7.12.3

7
2222
3 6 99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 2 – cifra emoțiilor și a comunicării. Aceasta vine cu o continuare a ceea ce s-a început în ultima perioadă și aduce vindecare pe mai multe planuri, diplomație și bună înțelegere. Tendința este de cooperare, armonie, iar siguranța și protecția sunt niște valori ale zilei pe care le împărtășim cu ceilalți. Dacă apar disensiuni, spiritul diplomatic și înțelept (7) al zilei, aduce conciliere și împăcare, atât din punct de vedere ideologic, cât și din punct de vedere al acțiunilor propriu zise. Azi atașamentele și sensibilitatea excesivă ne pot da de furcă (2222), dar sunt echilibrate prin energia psihică și a gândurilor (111) care contracarează efectele nedorite ale acestora și chiar dacă ne simțim emotivi, timizi, nostalgici sau chiar triști, știm cumva că e doar o pasă trecătoare, iar lucrurile se schimbă (3) , se așează armonios (6) pentru că la nivel de colectivitate (99) conștiința se trezește într-un ritm accelerat.

Multe persoane descoperă minunile schimbărilor și încep să se simtă cumva eliberați de trecut, de ce a fost. Acum se face o analiză în care experiențele trecutului sunt adunate laolaltă și sunt privite ca niște elemente necesare ale unui întreg sistem inteligent, ca niște piese de puzzle puse fiecare la locul său, astfel încât imaginea de ansamblu se dezvăluie și primim răspunsuri mult așteptate, iar înțelegerea acestora vine cu acceptare și conștientizare. Cu alte cuvinte, perioada aceasta reprezintă ceea ce am configurat ca urmare a gândurilor, emoțiilor, acțiunilor și alegerilor noastre și nu ar trebui să ne surprindă cu nimic. Pentru cei care au mimat și și-au farsat viața, acum ei culeg roade putrede, puține și nesatisfăcătoare, în timp ce acele persoane care și-au învățat lecțiile, trecând prin dificultăți cu demnitate și suflet curat, au parte de roade bogate și abundență.

Vocea interioară (lipsa lui 5), puterea și responsabilitatea (lipsa lui 8) nu se manifestă azi printre calitățile tradiționale și feminine ale lui 2, în schimb tactul, armonia și colaborarea predomină și echilibrează situațiile. La nivel fizic este posibil să resimțim oboseală (lipsa lui 4), dar 2 ne oferă energia necesară pentru a ne desfășura în bune condiții activitățile.

Recomandarea zilei. Azi, fiind o zi a recoltei, vom primi exact ceea ce am dat fiecare. E posibil ca unii să fie nemulțumiți de ceea ce au cules și să se simtă victime, să aibă tendința de a căuta un vinovat, sau să încerce prin diverse modalități (viclenie, seducție, răzbunare, etc.) să schimbe ceea ce, tot ei au creat. E nevoie să știe că nu e loc pentru a trișa sau a păcăli Universul și e foarte util pentru ei să accepte aceste lucruri, să se ierte și să ierte, și să fie mult mai atenți pe viitor la ce sădesc acum. Dacă pică în capcana frustrărilor, a nemulțumirii, a răzbunării, a ranchiunei, asta vor primi și la următoarea recoltă, fără îndoială și înzecit.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 19.09.2021 la ora 20:09.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2957

Anca SOFIAN

Deja ai votat!