MATRIŢA ZILEI – 28.09.2021/24.6.20.2

1 4
222222 8
6 9

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 7 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei este dată de cifra 1 și aduce anumite decizii la nivel emoțional, o anumită răspântie și luarea benevolă și din toată inima a unei hotărâri sau asumarea unei misiuni, care are ca scop final o echilibrare a tuturor circumstanțelor. Curajul, decizia, hotărârea cu care se stabilesc azi termenii și condițiile în care se vor desfășura lucrurile sunt temelia pe care se redesenează contextul emoțional. Tot energiile feminine țin frâiele azi (1), prin diplomație și comunicare (222222) acestea stabilesc ordinea și fac planul de acțiune (8), reglează lucrurile (6) și stabilesc granițe (4), organizează minuțios totul și aduc asumarea a ceea ce se stabilește în continuare la nivel de grupuri sociale (9). Apare o nevoie de a evalua cu multă atenție implicațiile alegerilor făcute și de a nu ne grăbi orbește într-o direcție ce poate genera conflicte, disensiuni, dispute. Dacă vorbim despre căsuța lui 2 care, deși este supraaglomerată, poate să conducă situațiile în latura pozitivă și atunci ziua este înțesată de o anume uniune, o contopire a inimii cu mintea, de echilibru, energie, belșug, iubire, formarea unei prietenii, relații, colaborări, precum și stabilirea unui nou set de valori, făcându-ne să reflectăm la conflictul opțiunilor din viață. Pe partea întunecată, apar tentații mari, care sunt dificil de stapânit, alegerile se pot lua sub influența nefastă a emoțiilor disfuncționale, a răzbunării, a trădării, mai ales că intuiția a intrat azi în umbra tăcerii (lipsa lui 5), înțelepciunea la fel (lipsa lui 7), iar rezultatele obținute pot fi altfel decât ne dorim (lipsa lui 3)

Totuși, vibrația generală a lui 1, format din suma lui 2 – emoție și 8 – responsabilitate, (2+8=10, 1+0=1), aduce rațiune și fermitate, determinare, curaj, ceea ce este în avantajul celor care reușesc să rămână în poziția de observatori, fără să între în furtuna de emoții.

Recomandarea zilei. Indiferent de alegerile făcute azi cu determinare și hotărâre, e neapărat nevoie să avem grijă la cuvintele folosite și la ceea ce spunem , astfel încât mesajul transmis să ajungă din punct de vedere energetic, într-un mod benefic la ceilalți. Dacă intenția cu care e transmis este binevoitoare, atunci indiferent de felul în care ceilalți percep mesajul în mod conștient și prin prisma convingerilor și adevărurilor proprii, atunci acesta va avea un impact sănătos și inedăunător. Cu un pic de efort putem asculta șoaptele sufletului pentru a acționa inspirat în direcția potrivită.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 28.09.2021 la ora 09:28.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1956

Anca SOFIAN

Deja ai votat!