MATRIŢA ZILEI – 30.09.2021/17.8.11.2

1111 7
222 8
3 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 3 (3+0=3) care are o forță mult mai mare decât dacă ar fi fost un 3 necompus. Cunoașterea, curiozitatea, schimbarea, informațiile țâșnesc puternic pe fondul naturii noastre instinctuale și impulsive, al firii noastre pătimașe, doritoare de control și a instinctului nostru de autoconservare. Mare atenție că putem foarte ușor fi păcăliți, înșelați la scară mare, induși în eroare sub masca trinității, acest 3 este un punct cheie care va da startul unui șir de intruziuni la nivel fizic până când va atinge puterea lui 9. Este ultima zi din luna septembrie, din luna a 9 a, în care vindecarea mai poate avea loc și e decisivă alegerea noastră pe fondul a ceea ce ne aduce 3 (informații, progres, schimbare). Corelația este mai mult decât evidentă și ce alegem acum va fi baza a ceea ce se construiește în anii care urmează.

Supraaprecierea, orbirea dată de orgoliu, refuzul impertinent de a vedea că lucrurile sunt cu totul altfel decât par (1111), că nu e niciun salvator exterior și că în contextul actual nu e nimeni care să ne dea ceva, fără a vrea ceva la schimb (iar miza este mare), că interesul general la nivelurile cele mai înalte este de fapt o hienă monstruoasă deghizată în mielușel (nu am folosit metafora lupului, întrucât acesta este un simbol sacru în spațiul carpato-danubiano-pontic, al daco-geților, strămoșii noștri care aveau înțelepciunea pe care unii dintre noi au rătăcit-o prin timp și timpuri). Lipsa voinței pe coloana 4,5,6 poate avea efecte colective devastatoare. Înțelepciunea (7) și organizarea eficientă a calității informațiilor (3) care vin către noi sunt de preferat. E util ca acestea să domine (1111) instinctele și emoțiile (222) ce se nasc din gândurile disfuncționale izvorîte din programarea defectuoasă și nocivă de care avem parte prin intermediul a ceea ce se numește media și tehnologie, folosite în defavoarea noastră (9) și care își înfing colții veninoși în neocorexul care a mai rămas funcțional.

Când vine vorba de latura întunecată a noastră, de sălbăticiunea din noi care iese agresiv prin intermediul fricilor induse din exterior de acele entități care manipulează, când vorbim despre întâlnirea cu animalul interior care există în absolut fiecare ființă umană și care este facilitată de injectarea creierului reptilian cu diverse frici denaturate, vom avea tendința de a suprima această latura, de a o ucide și de a o îngropa și este util de știut că acest lucru este total nerecomandat. La fel de neindicate sunt și rigidizarea și uzul de forță. Ceea ce este de preferat este filtrarea atentă a ceea ce vine spre noi, iar dacă vreo frică este zădărâtă, ne putem ajuta de curaj, înțelepciune și îmblânzire a instinctelor care ne pot fi cei mai buni aliați și cei mai valoroși protectori. De asemenea, tratamentul creativ al furiei, al revoltei, al neputinței, și al orgoliului lipsit de sens poate aduce miracole neașteptate. E mare nevoie să ne dezvoltăm încrederea în sine (lipsa lui 5), să ne păstrăm integritatea fizica și morală (lipsa lui 4) și să evităm în capcanele care duc la ideea unui atentat la atașamentele materiale, la deprinderi, la confort (lipsa lui 6), pentru că acestea sunt doar o mare iluzie în spatele căreia se află un machiavelism și o meschinărie de neimaginat.

Recomandarea zilei. 3 aduce informații prețioase și adevăruri. Atenție mare la disonanța cognitivă pentru că ea apare atunci când adevărul e de nesuportat și atunci preferăm valul negării și a orbirii, pentru că e foarte dureros. Acest refuz de a vedea adevărul este o alegere extrem de disfuncțională care intr-un final îngroapă conștiința și ființa.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 30.09.2021 la ora 09:30.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3952

Anca SOFIAN

Deja ai votat!