marți, aprilie 16, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 05.11.2021/12.3.2.2.

MATRIŢA ZILEI – 05.11.2021/12.3.2.2.

1111
22222 5
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Energia zilei de azi stă sub nonconformismul cifrei 5 care aduce o nouă direcție și ne încurajează să fim deschiși ideilor ieșite din tiparele vechi, care ne încurajează flexibilitatea în gândire, toleranța, acceptarea și comunicarea. Rigiditatea pe care unii nu doresc să o elibereze le poate aduce ratarea anumitor oportunități importante. Totodată aduce și nevoia de a ieși afară și de a arăta lumii cine suntem cu adevărat, de ce suntem în stare. Este foarte posibil ca pentru unii să li se dezvăluie anumite informații care să le ia vălul de pe ochi și să înceapă să pună la îndoială lumea așa cum o știau și tot ce există în ea. De asemenea apare dorința de a ne alătura anumitor grupuri spirituale și de a ne căuta noi profesori sau mentori pentru a învăța ce ni se dezvăluie și pentru a înțelege schimbările. Este util și important să ne încredem în intuiție (5) pentru că anumite puteri parapsihologice se trezesc la viață în mulți dintre noi (22222) și e util să învățăm să lucrăm cu ele și să le valorificăm. Conexiunea cu ceilalți este de asemenea foarte importantă pentru a ne tempera anumite instincte(1111), însă propria intuiție face deosebire între ce e funcțional sau nu pentru fiecare în parte. Adaptabilitatea și schimbarea (3) fac parte din existența noastră și sunt puntea către evoluție și progres. Totul este interconectat. Și fiecare disciplină, stiință, particică din viața noastra este foarte importantă și are rolul ei în univers. 5 ne învață că atât fizica cuantică, matematica, medicina, psihologia, literatura, biologia, tehnologia, etc par la prima vedere atât de diferite unele de altele, dar privindu-le în ansamblu formează un tot unitar, cuprinzător și complet. Este util să le îmbrățișăm pe toate și să realizăm ca luate separat nu au aceeași putere. Poate doar o mângîere de ego, trecătoare, pentru anumite persoane care se identifică prea tare în rolul de specialiști. Ei uită că mai întâi de toate sunt suflete, abia apoi alte roluri acumulate pe parcursul existenței lor.

5 aduce o abordare diferită a lui 2 (22222) întrucât nimic nu este doar bun sau rău. Binele sau răul sunt concepte inventate pentru a putea conviețui și de cele mai multe ori ne este atât de frică să nu fim răi, încât uităm cum e să fim buni. Atunci când nu ne ascultăm sufletul, nu știm să facem ceva mai bun și atunci când vedem că toată lumea din jurul nostru face la fel, atunci pare să fie lucrul cel mai bun de făcut. Dar asta e înșelător și din asta s-a născut spiritul de turmă. Este absolut în regulă să fim diferiți, să gândim diferit, să ne placă lucruri diferite, să facem alegeri diferite. Despre asta este de fapt energia lui 5. Și ziua de azi aduce nevoia unui învățător care să ne explice toate aceste lucruri o dată ce le conștientizăm. Și maestrul apare numai în acel moment în care elevul este pregătit să-și folosească puterea personală, să o cunoască și să nu mai aștepte să vină cineva care să rezolve lucrurile pentru el. Deci, binele sau răul sunt două concepte relative și dacă am cunoaște și aplica cu toții Legile Universului, care ,apropos, nu sunt nici hotărâri de guvern, nici ordonanțe, nici măcar nu apar în Monitorul Oficial, ci sunt legile sacre ale divinității, am înțelege că dihotomia este absurdă. Instinctual am ști ce este de făcut pentru o existență armonioasă și benefică.

Recomandarea zilei. Toltecii erau cunoscuți ca oameni ai cunoașterii. Maeștri. Ei au lăsat moștenire 4 legăminte sacre care vin în ajutorul celor care își ascultă intuiția, sufletul, care doresc să își descopere și să își folosească puterea personală în moduri benefice pentru întreaga umanitate. Cele patru legăminte sunt:

  • Fii impecabil în tot ceea ce spui – adică e util să vorbim deschis și să spunem numai și numai ceea ce gândim cu adevărat. Este util să evităm folosirea cuvintelor pentru critică sau bârfă. E de preferat să ne folosim de puterea cuvintelor numai pentru a răspândi iubirea și adevărul.
  • Nu interpreta nimic la modul personal. E util de știut că nimic din ceea ce fac ceilalți nu are vreo legătură cu noi. Tot ce fac și ce spun ei sunt doar proiecții a propriei lor realități subiective și este ideal să ne cultivăm detașarea de opiniile și acțiunile celorlalți pentru că e despre ei , nu despre noi.
  • Nu face presupuneri inutile – este de preferat să găsim curajul de a adresa întrebări deschise și de a exprima exact ceea ce ne dorim, de a comunica cât mai clar cu ceilalți, pentru a evita neînțelegerile, tristețea și dramele.
  • Fă întotdeauna tot ce îți stă în putere. Nu putem controla totul. De aceea este util să facem tot ce ține de noi, restul să-l lăsăm în seama providenței.

De asemenea este recomandat să învățăm să ascultăm, să ne ghidăm după ce ne spune sufletul și nu după ce ne spune mintea sau ceilalți, să filtrăm prin propriul discernământ anumite informații și să ne întrebăm în permanență dacă acesta este într-adevăr adevărul absolut. În aceste vremuri e foarte important să nu credem chiar tot ce ni se transmite. Adevărul nu are nevoie de credința oarbă pentru a fi recunoscut, el există pur și simplu, indiferent dacă noi îl credem sau nu. Iar pentru beneficiul nostru (lipsă 4) e util să integrăm armonios (lipsă 6) informațiile cu care rezonează sufletul nostru (lipsă 7), în ideea descoperirii asumate a puterilor noastre personale (lipsă 8) în ideea schimbării benefice la nivel de colectiv, de egregor (lipsă 9). Sunt taine mistice, ascunse de ei pentru a ne înlănțui, manipula și cuceri.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 05.11.2021 la ora 05:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5253

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
13.8 ° C
13.9 °
11.6 °
73 %
5.8kmh
75 %
mar
14 °
mie
11 °
joi
6 °
vin
11 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Și se plâng oamenii că nu sunt parcări în oraș. Iată că sunt, dar nu știu ei să le identifice.

EDITORIAL

De ceva timp suntem efectiv striviți de campania electorală, iar cei care visează la un nou mandat nu au pierdut ocazia de a ieși...

EPIGRAMA ZILEI

Cazul e nemaipomenit Și m-a lăsat fără cuvinte : Primul din clasă la tocit Spun toți că-i ... brici la minte!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...