MATRIŢA ZILEI – 16.11.2021/14.5.12.3.

111111 4
222 5
3 6

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei este dată de energia mistică și tainică a cifrei norocoase 7 care ajută la stabilirea conexiunii cu planurile subtile, cu divinitatea, care aduce regăsire în solitudine, meditație, în petrecere a timpului cu propria persoană, în ideea unei regenerări la nivelul corpului fizic, psihic, emoțional, spiritual și energetic. Pentru că, deși noi știm că avem un singur corp fizic, material, pe care îl vedem, cu care simțim, e util să știm că e doar o mică parte din întregul nostru corp, fiind doar una din componente, care nu funcționează decât în corelație cu celelalte corpuri. E util de știut că boala se instalează în corpul fizic, în carcasa asta de muschi, oase, organe abia la sfârșit. Inițial debutează în celelate corpuri, energetic, emoțional, psihic. De aceea, dacă descoperim cauza putem ajuta vindecarea (4).

Energia lui 7 format din 1-psihic și 6-armonie ne șoptește subtil că e cazul să ne căutăm de sănătatea corpurilor, pentru că energiile intense ale acestei perioade creează breșe pe unde intră fricile care duc la diverse somatizări și simptome. Este voință, iar sistemul este suprasolicitat și e tare util să avem grijă la scurtcircuitarea coloanei 7,8,9 adică creativitatea, capacitatea de a evita șabloanele și standardele, de a crea noi forme, idei. Pe aici se pierde din energie. Există tendința de a ținti spre nonconformism (5), dar acest obiectiv se atinge foarte greu dacă nu avem răbdare, suntem impulsivi (111111), ne lăsăm pradă gândurilor dezadaptive și cerințelor materiale neesențiale (6). Orice inițiativă de a forța lucrurile se pedepsește. E de preferat să ne folosim de emoțiile care aduc liniște, pace, care ne calmează (222) pentru a putea face față acestor întâmplări deloc întâmplătoare (3).

Totodată energia zilei formată din 1+6 aduce impact rapid și devastator, distrugere pentru că tot ce este construit la momentul actual, a fost clădit pe o fundație mai puțin solidă și iată, că acum la primele asalturi, cade coșmelia. E posibil ca toate aceste evenimente cotidiene să aducă îngrijorare, anxietate, frici, revoltă, furie și care sunt în dezavantajul nostru pentru că nasc fisuri în scutul nostru energetic , ca mai apoi noi să le resimțim în corpul fizic, prin diverse afecțiuni, care ne fac să ne panicăm, să nu putem respira, să ne atace psihic (migrene, dureri de cap, sau chiar momente de nebunie pe fond de spaime). E util să ne adunăm, să ne folosim intuiția, vocea interioară, credința, să punem cap la cap toate informațiile pe care le deținem, să ne folosim creierul și să avem răbdare cu noi, să ne concentrăm pe ceea ce este pozitiv, benefic și frumos în viața noastră. Cultivând recunoștința, evităm dezastrele extreme, și în loc să ni se dărâme complet construcția ființei, o putem consolida, renova să zicem, pentru a putea merge mai departe. De cele mai multe ori e nevoie să se strice totul de tot pentru a putea fi reconstruit și pentru a o putea lua de la capăt. Vedem asta în jurul nostru zilnic. Iar dacă nouă nu ni s-a întâmplat încă, este că, fie încă nu e momentul, fie am lucrat cu noi,iar pierderea este mai mică. Nimeni nu scapă de renovare în această perioadă atât de presantă și tensionată.

Recomandarea zilei. Credință (lipsă 7), meditație, solitudine, rugăciune. Cumpătare, răbdare, găsirea puterii interioare (lipsă 8), legătura și conexiunea cu oamenii, toleranța, acceptarea, iertarea, detașarea (lipsă 9). Cu aceste resurse facem față la aceste energii puternice. Toți le avem. Important este să le scoatem din pod și să le folosim. Să alegem lumina, bucuria și să nu ne îmbătăm cu apă rece, ținând cu dinții de speranțe iluzorii. Azi e util să fim. Să fim buni, să fim noi înșine, să fim oameni, să fim suflete. Jumătate din lună a trecut. Apogeul de energie e acum. Încă puțină răbdare. În curând spiritele se mai calmează și vom avea parte de mici momente de respiro. Cu curaj și determinare, e nevoie acum să ne ținem tare de sufletul nostru și să-l ascultăm.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 16.11.2021 la ora 16:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7255

Anca SOFIAN

Deja ai votat!