MATRIŢA ZILEI – 22.11.2021/11.2.7.7.

11111 77
22222

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 4 și aduce tendința de a respecta regulile autorității interioare, de a ne asigura de aplicarea decretelor interne în ceea ce privește ordinea și echilibrul dintre psihic, caracter și emoții și comunicare , toate făcându-se sub aripa protectoare a divinității, a înțelepciunii și a capacității noastre de a face cunoscut necunoscutul. În acest fel, energia puternică de azi, poate manifesta și aduce la nivel conștient tot potențialul infinit al sursei creatoare și facilitează intențiile de bază care inspiră procesul dinamic de creație și evoluție.

Este foarte util să acționăm azi lucid și corect, de a renunța la critică și de a avea o mare grijă la cuvintele rostite, deoarece energia intensă a lui 2 aduce o capacitate uriașă de manifestare și de programare. De aceea tot ceea ce iese de pe buzele noastre (22222), dacă reprezintă altceva decât binecuvântări, recunoștință sau blândețe, este de preferat să fie pecetluit cu tăcere. Nici măcar gândit, pentru că și gândul are o putere (11111) egală cu cea a vorbei. E util să ne temperăm accesând cunoașterea și înțelegerea (77) care vin în sprijinul nostru pentru a putea face față acestor energii puternice și subtile, care pot aduce confuzie și derută.

Putem transmuta energiile mai puțin funcționale în energii potrivite prin tehnica ”H’oponopono” , o tehnică străveche, hawaiană, prin care ne concentrăm atenția și gândurile asupra următoarelor afirmații care ne ajută la depășirea valurilor de gânduri disfuncționale și emoții dezadaptive, și anume: ”ÎMI PARE RĂU! IARTĂ-MĂ! MULȚUMESC! TE IUBESC!”. Această tehnică reprezintă un proces de responsabilitate, recunoştinţă, iertare, acceptare şi transformare, unde ÎMI PARE RĂU! – constă în asumarea responsabilităţii totale asupra a ceea ce se întâmplă în viaţa noastră, în anturajul nostru, în mediul nostru şi în conştientizarea că am fost un element din cele cuprinse în Legea Cauzei şi Efectului, iar o acţiune, gând, emoţie sau cuvânt al nostru a contribuit la dezechilibrarea lumii noastre interioare cât şi extrioare. IARTĂ-MĂ – prin acest cuvânt îi transmitem Universului că am conştientizat dezechilibrul creat şi că ne dorim restabilirea armoniei prin vindecare şi prin reconfigurarea programelor şi a credinţelor limitative care au dus la crearea acestuia. MULŢUMESC! – exprimă recunoştinţa noastră îndreptată către Univers bentru binefacerile sale, către Divinitatea noastră interioară ca sursă de vindecare.TE IUBESC! – trecând prin acestă etapă ne exprimăm dragostea, iubirea necondiţionată pentru orice există în planurile Universului. H’oponopono este un proces de transformare interioară care deschide calea spre miracole, deoarece ceea ce reușim să modificăm în interiorul nostru, modifică și realitatea exterioară.

Recomandarea zilei. Este posibil să ne simțim azi irascibili sau sensibili, să fim nerăbdători, să ni se încalce granițele interioare de către energia unui 4 abuziv din exterior, care dorește impunerea propriului sistem, absurd și ridicol, cu care nu rezonăm, care să nu ne aducă nicio motivație, iar voința noastră să se manifeste foarte puțin. Este în regulă. E util să ne acceptăm toate gîndurile și emoțiile, să le cernem, să le trecem prin sita discernământului, să le privim din alt unghi (lipsă 3) și dacă ar putea vătăma sub orice formă pe noi sau pe ceilalți (lipsă 4), să le transformăm în alte forme de energie, benefice și funcționale, să avem încredere în noi (lipsă 5) și în forța nevăzută (lipsă 8) universului de a echilibra totul pentru a atinge armonia (lipsă 6) și de a ne oferi noi viziuni asupra exteriorului (lipsă 9). Pentru că dacă avem grijă de energia lui 4 interior, cea a lui 4 exterior se va conforma și se va alinia la vibrația noastră. De aceea, e de preferat ca ceea ce emitem din suflet să ne placă, pentru că va creiona ceea ce e la exterior. Iar exercițiul H’oponopono descris mai sus are o magie proprie și funcționează atunci când e facut cu sinceritate și cu încredere în Univers.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 22.11.2021 la ora 22:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4252

Anca SOFIAN

Deja ai votat!