MATRIŢA ZILEI – 04.12.2021/12.3.4.4.

111 444
2222
3

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 4 care aduce simț practic, fără prea mult entuziasm, în schimb există o bună organizare a lucrurilor, liniște, suntem cu picioarele bine plasate pe pământ. Azi e o zi profundă, în care suntem serioși, responsabili, practici, harnici, raționali, perseverenți, dăm dovadă de tenacitate, suntem buni observatori și nu ne scapă nimic. Ne angrenăm în diverse activități care presupun muncă mai multă. E posibil să ne simțim posomorâți, severi, suspicioși, cu tendința de a-i presa pe cei din jur și de a nu aproba pe nimeni care nu se aseamănă cu noi. Despicăm firul în patru și dorim să avem dreptate (111). E util să fim atenți la crizele de melancolie sau la exploziile din senin, a furiei, violenței (2222). Azi ne simțim bine dacă munca pe care o facem este minuțioasă și îndelungată pentru că sănătatea ne permite din plin acest lucru. (444) Sunt slabe șanse de a ne enerva, dar dacă ajungem să o facem e destul de delicat deoarece putem avea ieșiri necugetate. Instinctele sexuale pot fi ușor scăpate de sub control și de aceea este de preferat să le temperăm, să ne dezvoltăm în direcția spiritualității, pentru a putea transforma această energie sexuală intensă în alte forme de energie mult mai funcționale pentru noi, pentru a o putea transmuta în creativitate, în idei noi aducătoare de altfel de satisfacții (3).

E o zi potrivită de a face ordine. Atât fizic, cât și psihic și emoțional. Poate e bine să aruncăm lucrurile și toate chestiile pe care nu le mai folosim și le-am adunat în ultimul an (haine, diverse obiecte, lucruri cumpărate impulsiv, etc). Să facem loc pentru nou. Așa și cu gândurile și emoțiile noastre. Curățăm frici, convingeri limitative și facem loc noilor idei care să ducă la rezultate diferite și mult mai frumoase.

Recomandarea zilei. 4 aduce autoritarism, despotism și rigiditate și e util ca acestea să fie evitate, pe lângă controlul excesiv asupra celor dragi, atașamente materiale excesive (lipsă 6), abuz de putere(lipsă 8), de bani și teama de a ne asuma responsabilitatea. Există azi o tendință de a predica și nu a preda, neacceptând alte puncte de vedere, impunându-ne ideile și principiile (lipsă 9), fără a avea capacitate de a face compromisuri și de aceea e nevoie de mare atenție la acest aspect. Totodată mândria, aroganța, atașamentele excesive față de familie duc la un cadru limitat în care se anulează sprijinul Universului (lipsă 7). E de preferat să avem încredere în noi și să ne ascultăm intuiția (lipsă 5). Azi muncim cu spor, cu rezultate și cu calm, într-un mod tradițional și e util să fim flexibili, diplomați și să ascultăm și pe ceilalți, cu înțelegere.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 04.12.2021 la ora 04:12 (noaptea)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4353

Anca SOFIAN

Deja ai votat!