MATRIŢA ZILEI – 28.12.2021/18.9.14.5.

1111 4
2222 5 88
9

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 -0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1 ca deschizător de drumuri în ceea ce privește stabilirea unor noi parametri ce țin de relațiile de orice fel, asumarea acestora și acțiunile întreprinse pentru ca acestea să funcționeze. Aduce tendința de a ne asuma angajamente serioase, pasiune sau dragoste pentru un proiect nou. Acest 1 al zilei aduce genul de relație vindecătoare (9), în care emoțiile sunt stăpânite prin gânduri (2222), iar impulsurile instinctuale (1111) sunt domolite cu calm și cu ascultarea vocii interioare. Tot ce ține azi de relații înflorește parcă, iar linia 258, linia acțiunii și a grupului este foarte bine evidențiată, în sensul în care calitățile lui 2, emoțiile, diplomația, atenția la cuvinte, vorba bună sunt conduse cu măiestrie de intuiția (5) care ne susține și ne arată când și cum e util să ne asumăm, să ne demonstrăm puterea personală (88), când să fim responsabili și să organizăm lucrurile în așa manieră încât să ne simțim bine (4) în cadrul familiei, a prietenilor, a colegilor, a oricărui fel de grup de care aparținem, pentru că ne pregătim de intrarea într-o nouă eră, a cărei temelie este grupul social, care susține energia a ceea ce urmează. Este bine de știut că, singuri, avem șanse prea puține de a reuși ceva în perioadele care urmează și de aceea este foarte important să lucrăm la nivelul relațiilor, să le îmbunătățim, să ne unim cu alți oameni, pentru a ne putea susține și sprijini din toate punctele de vedere (material, emoțional, energetic) în perioada provocatoare ce bate la ușă.

Este important de făcut ordine în tot ce înseamnă relații: de iubire, de prietenie, familiale, colegiale, cu animalul de companie, cu șeful, cu reprezentanții de vânzări, cu autoritățile, cu băncile, etc, dar mai ales cu noi înșine. Toate aceste relații este util să fie reevaluate, analizate și triate. Care sunt moarte deja, e util să fie îngropate, jelite apoi date uitării. Pentru cele care au șanse de resuscitare, este de preferat să facem tot ce ține de noi pentru a le revigora, iar cele funcționale sunt cele pentru care trebuie cu necesitate să luptăm și să ne străduim să le înflorim. Nu are rost să privim cu regrete la acele relații care au adus toxicitate și suferință, cel mai benefic este să ne detașam de ele pentru că ne țin captivi în scheme karmice disfuncționale, ce trebuie depășite și transformate. De asemenea, este important de știut că locul nu rămâne gol, deoarece Universul are mereu grijă să aplice principiul ”nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă”, iar în locul relațiilor moarte și pentru care s-au parcurs toate etapele doliului, având socoteala încheiată, apar mereu, cu certitudine, relații noi care ne ajută să trecem la nivelul următor. Totodată, identificarea cu anumite relații reprezintă un atașament bolnav pe care este imperios necesar să-l smulgem din rădăcină, oricât de dureros ar fi, întrucât aceste dependențe nesănătoase de alte persoane, ne aduc mai devreme sau mai târziu sfârșitul. Și nu vorbesc aici de moartea fizică, ci de sfârșitul nostru ca sine, ca suflet, întrucât identificarea cu ele ucid autenticitatea noastră. De aceea, azi, energia lui 1 ne ajută să ne folosim judecata dreaptă, rațiunea, principiul noului început și e ca un imbold puternic ce ne ajută, ne împinge puternic spre aceste acțiuni de plivire a grădinii relațiilor. Planta binefăcătoare rămâne, e îngrijită, udată, iubită, iar buruiana e smulsă și oferită pământului ca materie primă pentru transformare și creație nouă.

Recomandarea zilei. Este foarte important ca în relațiile romantice disfuncționale unde sunt încurcate 3-4 energii, este de preferat să se revină la 2, (lipsă 3), întrucât risipa de energie și de resurse va vlăgui persoanele, le va pustii (lipsă 6), le va lua credința și le va deconecta de la divinitatea ființei lor (lipsă 7). Furia, frustrarea, revolta, revendicarea de drepturi necuvenite sunt, de asemenea, de evitat, pentru că una din regulile unei relații sănătoase este libertatea și liberul arbitru. Plus că nimeni nu e obligat să facă nimic pentru nimeni. O relație presupune să faci ceva cu drag, cu dăruire, fără a aștepta o recompensă sau, în multe cazuri o pedeapsă. Dacă oamenii se supără, să fie sănătoși cum s-ar spune, fără tente de insesibilitate, pentru că hotărârea și determinarea lui 1 va dizolva mofturi absurde, capricii și pretenții , va șterge pe jos cu așteptările nerealiste.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 28.12.2021 la ora 12:28.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1359

Anca SOFIAN

Deja ai votat!