MATRIŢA ZILEI – 04.01.2022/11.2.3.3.

111 4
2222
33

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 4, energia muncii, a hărniciei, a regulilor, a legilor. O zi potrivită pentru organizare, planificare , administrare, pentru verificare, îndreptare, corectare, în vederea funcționării care tinde spre perfecțiune, în orice domeniu din viața noastră, pornind de la sănătate, apoi în sfera relațiilor, la job, la școală, la toate nivelurile individuale și sociale. Este o zi în care răbdarea are multă putere și aduce lecții valoroase. Totul se face prin implicare totală, cu pași mărunți, dar siguri. Aduce și situații ostile pe care e util să le depășim cu detașare și hotărâre, iar sistemul psihic (111) și cel emoțional (2222) este în avantajul nostru, susținându-ne intențiile, calmul și comunicarea. Autodisciplina, autoînvățarea, autoobservarea sunt atât de prețioase și ne feresc de eventualele abuzuri ce pot veni din exterior, întrucât, dacă legile interioare sunt total incompatibile cu legile exterioare, care devin din ce în ce mai stupide și mai absurde, centrarea și reglarea interioară va veni, firesc, cu un scut puternic ce ne protejează de eventualele sancțiuni din afară. Dinamismul zilei aduce multe evenimente care se succed rapid unele după altele, iar execițiile adaptării din mers (33) efectuate până , vor da roade, în ideea în care vom obține rezultate plăcute la situații care în trecut veneau cu anumite neplăceri. Ideal este să ne facem un anumit program, să ținem un anumit ritm pentru a putea avea un oarecare control asupra frâielor (4). Altfel, trăsura se duce la vale, trăsura având aici semnificația tuturor elementelor care compun aspectele vieții noastre. Suprimarea libertății este ceea ce se dorește prin aplicarea unor reguli care depășesc bunul simț și subestimează mult inteligența umană și de aceea este extrem de important să apărăm cadrul în care se manifestă aceste libertăți, însă această apărare să se facă fără violență sau instigare la violență. Se face cu ajutorul altor arme, cele mai puternice fiind cele din interiorul nostru, declanșate de trezirea conșțiinței colective.

Este util ca toate eforturile și munca de azi să fie dozate și să se alinieze la Legea Ritmului, una din Legile Universului, care, pe lângă strădania depusă, presupune și mici pauze, relaxări, meditații, momente de respiro, de odihnă, de somn, de nonacțiune. O suprasolicitare a oricărui sistem va duce inevitabil la scurtcircuitarea sa și evident, la colaps. E nevoie să înțelegem că trăirea vieții nu e totuna cu supraviețuirea, iar aceste două concepte sunt adesea confundate, din păcate, de marea majoritate a oamenilor. Dacă, spre exemplu, unei persoane îi displace serviciul său, nu are timp de nimic, este mereu pe fugă, stresată, își interzice plăceri și bucurii și este întrebată de ce continuă să facă asta, dacă îi dăunează sufletului atât de tare, iar aceasta va răspunde cu clasica replică: ”Dar ce sa fac? Cine îmi plătește facturile, cine îmi întreține copiii? Trebuie să fac asta pentru a trăi” atunci este util de știut că acea persoană, se află sub linia de plutire, iar această raportare la viață presupune o supraviețuire temporară și chinuitoare, care va avea ca final stingerea sa lentă și dureroasă. Persoana respectivă, nu numai că nu trăiește, dar moare puțin câte puțin cu fiecare clipă petrecută în rodul aceste alegeri nocive, făcute pe scheletul convingerilor limitative și disfuncționale. Deci mare atenție! A trăi este un concept care presupune bucuria, visul, acțiuni inspirate și pline de motivație, presupune voioșia și iubirea, dorința de evoluție, dizolvarea și transformarea confingerilor aducătoare de suferință. Energia lui 4 predispune la astfel de idei cu privire la muncă și este util să învâțăm azi ca pe lângă muncă, în ”to do-ul” zilei să se afle și câteva momente de ”trăire ” a vieții.

Recomandarea zilei. Este de preferat să asigurăm o anumită stabilitate, un anumit echilibru(lipsă 6), folosindu-ne de autoritatea interioară (lipsă 8), ascultând sfatul vocii sufletului (lipsă 5). Să găsim respectul pentru sinele nostru autentic ce este conectat la sursa creatoare și să aplicăm legile universului în ideea menținerii unei ordini benefice în viața noastră (lipsă 7), care aduce acel ritm benefic corelat la ceasul biologic(lipsă 9). E posibil să ne vină dificil să ne adunăm, să ne organizăm, dar asta se întâmplă numai atunci când ne predăm puterea, minții, când lăsăm frământările și prejudecățile să ne saboteze. E util un mic exercițiu de respirație, o gură de aer cum s-ar spune, o mică schimbare de ritm, pentru a reuși să ne adunăm în vederea construirii unei fundații solide pe care să lucrăm și pe care să o dezvoltăm în ideea de a ne atinge țelurile.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 04.01.2022 la ora 04:01 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4162

Anca SOFIAN

Deja ai votat!