joi, martie 28, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 29.04.2022/21.3.17.8.

MATRIŢA ZILEI – 29.04.2022/21.3.17.8.

11 4 7
22222   8
3    9


FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia feminină a cifrei 2(2+9=11, 1+1=2) care este formată dintr-un amestec blând al emoțiilor, al protecției, al intuiției (2) și din altruismul transformator și vindecător (9) ce poate manifesta în latura benefică trăsăturile caracteristice numărului maestru 11. Observarea gândurilor, cumpătarea, îngrijirea celorlalți, cunoașterea și înțelepciunea pot preschimba evenimentele zilei în experiențe valoroase și pline de învățăminte, în explorarea adâncurilor ființei umane pentru a găsi comorile ascunse dătătoare de putere în mijlocul sufletului, acolo unde sălășluiește divinitatea .

2 este viață, este dual (bine-rău, trecut-viitor, etc.), este diplomație, comunicare, blândețe, protecție. Aduce mediere în anumite conflicte, caută pacea, armonia, în contextul unor decizii ferme și bine judecate. Este un moment bun de ivire a unui rod al talentului creativ, al unui proiect, un început al unui ceva (3), pe care este util să îl formăm și să îl protejăm. Această energie ne duce pe tărâmul corpului (4), al instinctelor, al intuiției, ca loc ce reprezintă atât pacea cât și stagnarea, dăruirea de viață, dar și suprimarea ei. La nivel metaforic, de noi depinde azi cum se va dezvolta acest rod.

De asemenea este important de știut că în interacțiunea cu cei din jurul nostru așa cum ne vom comporta noi cu ceilalți, așa se vor comporta și ei cu noi, asta venind din forța psihicului care are două canale (11), întotdeauna, al doilea fiind îndreptat înapoi către noi.

Cifra 2, caracterizată de calm și protecție temperează cu grijă și ne face receptivi față de cei care au nevoie de ajutor. Aduce pe de o parte înţelepciune, intuiţie, cunoaştere, dar în acelaşi timp şi ezitări, o cumpănă, cântărirea lucrurilor (22222). Orice alegere pe care o facem e util s-o facem în deplină cunoştinţă de cauză. Căutăm dreptatea şi este de preferat să facem apel la o minte logică, capabilă de orientare obiectivă şi de reajustare. Credinţa în ceea ce numim divinitate (7), aşa cum o vede fiecare este de mare ajutor şi împreună cu asumarea responsabilităţii acţiunilor noastre (8), indiferent de natura lor, au rolul de a da rezultate, astfel încât acestea să fie benefice pentru noi, să se încadreze în adevărul şi regulile fiecăruia. Este util azi să ne aplecăm asupra relațiilor noastre și să fim acolo pentru cei care au nevoie de noi și ne solicită ajutorul. Cu toții avem nevoie de a fi îngrijiți la un moment dat, este absolut normal și firesc. În unele momente căutăm, metaforic, protecția maternă care ne mângâie blând, ne încurajează, ne oferă validare, tandrețe și iubire. Ceea ce mulți oameni nu înțeleg, este că acea protecție după care tânjim se află chiar în noi și este cea mai tămăduitoare din câte există (9).

Totodată, azi avem nevoie de conectare profundă la nivel mental cu toți cei cu care interacționăm. Ne putem asuma angajamente serioase, și dispunem atât de voință, cât și de perseverență pentru a le duce la bun sfârșit. E util să evităm impulsivitatea și superficialitatea, să ne conectăm la interiorul nostru. Putem oricând să căutăm acolo călăuzire și să descoperim răspunsuri sau următorul pas de făcut pe calea binelui nostru cel mai înalt. Ceilalți ne pot lumina sau ne pot reaminti ceea ce știm deja, însă nu ne pot da ceea ce noi avem deja înăuntrul nostru.

E recomandat de exersat cum este să ne implicăm doar în acele activități cu care rezonăm întru totul. Mulți vor zâmbi, pentru că acel ”trebuie” răsună stereo în boxa minții noastre. Programele disfuncționale cu privire la limitările care ne suprimă dezvoltarea și trăitul frumos al vieții ar putea fi zguduite din temelii atunci când acest exercițiu este practicat cu regularitate. E important de știut că atunci când facem un lucru doar cu jumătate sau cu un sfert de inimă, sau fără inimă deloc, atunci și rezultatele așteptate vor fi pe jumătate, pe sfert sau vor lipsi cu desăvârșire. Când apar îndoielile, e util să evităm a le ignora. De preferat este analizarea lor, pentru că există posibilitatea foarte mare ca acestea să fie factori importanți de care e necesar să ținem seama. În concluzie, azi dacă nu facem lucrurile din toată inima, mai bine nu le facem deloc. Răspunsurile, soluțiile și salvarea sunt mereu la interior .

Recomandarea zilei. Este util să ne oprim dacă avem impulsul de a guverna prin forță orice aspect din viața noastră pentru că orice acțiune de acest fel este sortită eșecului. Victoria, triumful se obțin azi cu diplomație și cu calm, fără a pica în plasa manipulărilor și a folosi aceste energii cu rea credință, pentru a ne satisface orgolii, vicii și dependențe de putere iluzorie asupra evenimentelor sau oamenilor din viața noastră. Este doar risipă inutilă de energie prețioasă care transmite Universului vibrația noastră pecetluită de frecvențe joase. Bineînțeles, el ne va alinia la abuz, la manipulare, la situații în care suntem victime ale furiei altora, ale nedreptății, ale evenimentelor, circumstanțelor și oamenilor care ne aduc experiențe neplăcute, creând mediul perfect în care ființa noastră, gândurile, emoțiile, faptele și vorbele noastre sunt aliniate la latura întunecată a lui 2. Rebeliunea, răscoala, nesupunerea, certurile, confuzia sau dorința de a străluci deșart cu orice preț, ar fi util să fie eliminate de pe lista noastră de azi, pentru că o dată prinși în fluxul acesta de energii, va trebui să facem eforturi foarte mari de a ne echilibra. Starea vieţii noastre nu este altceva decât o reflectare a minţii noastre. Când schimbăm modul în care privim lucrurile, lucrurile pe care le privim se schimbă. Lumea noastră exterioară nu este altceva decât o reflectare a lumii noastre interioare, iar realitatea exterioară nu este decât o oglindă a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 29.04.2022 la ora 04:29.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2463

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...