spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTTânără în stare critică după ce s-a electrocutat la muncă (video)

Tânără în stare critică după ce s-a electrocutat la muncă (video)

O tânără de 26 de ani din localitatea Broscăuți, a fost trimisă în stare critică la Iași cu elicopterul SMURD, după ce a fost victima unui accident grav de muncă.

Tânăra a fost electrocutată În timp ce ea se afla la muncă într-un restaurant din Dorohoi. Incidentul a avut loc marți noapte, în momentul în care tânăra ar fi încercat să opereze la un cuptor industrial din bucătărie.

La un moment dat, tânăra a fost trântită la pământ, colegii găsind-o ghemuită și fără să mai respire. A fost imediat dusă la spitalul din Dorohoi, unde a ajuns în stop cardiorespirator. Echipa medicală de la urgențe a reușit să o resusciteze, iar după ce i-au restabilit funcțiile vitale, au trimis-o pe tânără la unitatea de primire urgențe Botoșani cu echipajul SMURD.

Medicii de la Botoșani au stabilizat-o, după care tânăra a fost internată pe secția de reanimare a spitalului. Din păcate, starea ei s-a agravat în cursul dimineții de miercuri, tânăra având nevoie de șocuri electrice pentru a-și reveni.

Din acest motiv, medicii cardiologi au decis transferul acesteia la Iași, unde a obținut acordul medicilor specialiștii, astfel că transferul a fost efectuate cu ajutorul elicopterului SMURD, care a preluat pacienta de pe terenul unității militare de pe strada Petru Rareș.

Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a deschis un dosar penal, dar și în atenția Inspectoratului teritorial de Muncă, accidentul fiind unul deosebit de grav.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...