spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTSucces botoşănean la un festival organizat în Macedonia

Succes botoşănean la un festival organizat în Macedonia

Andreea Rotariu a reprezentat România la Festivalul Art in Experience, organizat în Ohrid – Macedonia. Ea a avut o prestaţie de excepţie, interpretând melodia „Pentru ea”, a  regretaţilor artişti basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici. Versurile melodiei au fost scrise de Grigore Vieru.

„A fost un concurs extrem de greu, cu multe talente, dar Andreea a fost din nou la înălţime şi s-a impus obţinând locul I, cu nota 9,64. Suntem mândri de ea! Mulţumim doamnei Alina Apetrii pentru toată îndrumarea şi dăruirea cu care o pregăteşte pe Andreea în orele de canto, fără de care nu ar fi ajuns aici! Mulţumim pentru această rochiţă doamnei Mihaela Costaş”, a declarat Monica Rotariu, mama Andreei.

La acest festival, Andreea a participat şi la concursul de modelling, unde a ocupat tot locul I. Prestaţia de la acest festival i-a adus şi două invitaţii în Bulgaria şi Rusia.

În toamna anului trecut, Andreea Rotariu a obţinut Trofeul categoriei 13-15 ani la Festivalul Internaţional „Constelaţia Talentelor”, organizat la Chişinău. Trofeul de la Chişinău a fost al 30-lea premiu important al Andreei. Palmaresul ei mai include premiul II, de la Musicforkids – Iaşi, premiul I la Concursul internaţional „Stea printre Stele” – Bacău şi alte trofee la alte concursuri.

Succesul din Macedonia vine ca o încununare a muncii de până acum. Andreea a absolvit în acest an gimnaziul la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” şi va urma liceul la aceeaşi unitate.

Andreea cântă de la vârsta de nouă ani, când a obţinut şi primul premiu. De câţiva ani, Andreea face naveta la Piatra Neamţ, acolo unde face ore de canto cu profesorul Alina Apetrii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...