JOI

Will Ferrell

PRO TV

21:30  Mare și tare (comedie, SUA 2015) Cu: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie

Milionarul James (Will Farrell), managerul de fonduri speculative este arestat pentru fraudă și trimis să-și ispășească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-și pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viața dincolo de gratii. Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care muncește din greu și care nu a primit nici măcar o amendă de circulație, darămite să fi stat la închisoare. Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare și tare” și, în acest proces, descoperă cât de tare se înșelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce privește părerea lor unul despre celălalt.

 

PRO CINEMA

22:30  Virgina americană (comedie SUA 2009) Cu: Jenna Dewan-Tatum, Bo Burnham, Brianne Davis, Rob Schneider

O tânăra studentă, care face parte dintr-un grup de abstinenţă ce promovează păstrarea purităţii până la căsătorie, descoperă că a fost filmată într-o noapte sălbatică, după ce a consumat alcool pentru prima data în viaţa ei. Cel care a surprins imaginile este chiar un producator de filme. Împreună cu prietenii ei, călătoreşte prin toată ţara să recupereze imaginile.

 

 

HBO

17:50 Green Book: O prietenie pe viață (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, Sebastian Maniscalco, Dimiter D. Marinov

În America, în 1962, Tony Lip (Viggo Mortensen), un bodyguard italo-american din clasa muncitoare acceptă o slujbă de șofer pentru dr. Don Shirley (Mahershala Ali), un pianist afro-american cu o educație superioară. Cei doi bărbați, foarte diferiți, pleacă într-un turneu de două luni prin sudul țării, o zonă plină de rasiști, dar pe drum între cei doi se va naște o prietenie unică.

 

CINEMAX

19:30 La drum cu rockeri (Comedie, Finlanda, 2018) Cu: Johannes Holopainen, Minka Kuustonen, Ville Tiihonen, Max Ovaska, Samuli Jaskio

Turo are 25 de ani, o mulţime de temeri şi o cale inedită de a le învinge: duce Impaled Rektum, cel mai puţin cunoscută trupă heavy metal din Finlanda, la cel mai hot festival din Norvegia. Călătoria va cuprinde mult heavy metal, ceva profanări de morminte, dar şi un conflict armat între Finlanda şi Norvegia.

Deja ai votat!