spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTLa ce pot folosi o măsuţă de laptop?

La ce pot folosi o măsuţă de laptop?

O masuta de laptop poate fi foarte utila in orice locuinta. Ea te poate ajuta intr-o multime de situatii. Pe unele probabil le cunosti, la altele poate nu te-ai gandit pana acum. Vrem sa-ti vorbim in continuare despre cateva cazuri in care un astfel de articol ar putea fi potrivit.

Pentru a-i permite laptopului sa functioneze in mod corespunzator

Insasi denumirea te trimite cu gandul la notebook-uri, ultrabook-uri sau alte astfel de dispozitive. Ei bine, in timpul functionarii, daca nu va fi tinut pe o suprafata care sa permita o buna circulatie a aerului imprastiat de ventilatoare, device-ul se incalzeste si isi poate pierde din performante. Asta se intampla mai ales atunci cand stai in pat si tii laptopul pe picioare.

Pentru a te bucura de dispozitivul tau, fara a exista blocaje date de acumularea de caldura, un stand special ar fi foarte benefic. Sunt chiar si modele care vin cu ventilatoare suplimentare, pentru performante si mai bune.

Pentru o pozitie mai confortabila la birou

Se pare ca masutele acestea pot fi potrivite si pentru o pozitie corecta la birou. E bine ca uneori sa lucrezi din picioare pentru a te mai dezamorti si a mentine o postura cat mai corecta. In astfel de cazuri, poti sa plasezi standul pe birou si sa-l reglezi astfel incat sa stai cat mai drept si sa nu ai apoi dureri de spate sau membre.

Pentru a lua masa in pat

Daca in anumite zile ai chef si timp sa lenevesti si sa iei pana si masa in pat, o masuta ce poate fi utilizata si pentru laptop poate fi de ajutor si pentru a servi micul dejun, cina sau pranzul. Vei sta intr-o pozitie comoda si te vei bucura de linistea casei tale si de timpul liber pe care il ai.

Pentru a-ti face temele sau a nota diverse lucruri in formatul clasic creion-hartie

Atunci cand trebuie sa scrii ceva pe diverse foi, ca totul sa se faca cu usurinta, e nevoie sa ai o baza solida care sa te ajute sa notezi cat mai bine si sa scrii cat mai frumos. Daca e vorba de teme, de exemplu, va trebui sa petreci destul de mult timp cu astfel de activitati si ai nevoie de o pozitie cat mai confortabila.

O masuta de acest gen iti poate veni in ajutor, astfel incat totul sa fie cat mai usor si cat se poate de comod. Poate ti-e putin rece si nu ai chef sa stai la birou, poate nu te simti bine, poate masa de lucru clasica e ocupata de altcineva si asa mai departe.

Pentru a citi

Daca iti place sa citesti mult stii bine ca uneori poate fi obositor sa tii mult timp in mana o carte, mai ales daca e vorba de volume cu multe pagini si dimensiuni mai generoase. In astfel de cazuri, o masuta ti-ar putea fi foarte utila. Iti poti ridica perna si sa iti rezemi de ea spatele, sa stai in sezut, in capul patului si sa te bucuri de lectura.

Daca o astfel de varianta ti-a starnit interesul si ai vrea sa achizitionezi si tu o masuta pentru laptop, poti afla cum anume sa faci asta si ce modele de top exista in mediul online de pe site-ul celor de la Clovis.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.6 ° C
18.6 °
18.6 °
77 %
2.8kmh
58 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...