spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăSportBarajul pentru Conference League, CFR Cluj – „U” Craiova 1948, are loc...

Barajul pentru Conference League, CFR Cluj – „U” Craiova 1948, are loc astăzi

CFR Cluj – „U” Craiova 1948, va avea loc astăzi, 1 iunie 2023, de la ora 20:30, în „Gruia”, duelul reprezentând finala barajului pentru Conference League.    

Miza confruntării din „Gruia” o reprezintă locul care va asigura participarea în Conference League.

„U” Craiova 1948 joacă acest baraj din postura de formație venită din play-out, unul pe care oltenii l-au câștigat. Grație clasării pe primul loc, formația lui Adrian Mititelu a găzduit barajul cu ocupanta locului secund, FC Voluntari, pe care și l-a adjudecat la penalty-uri, la finalul unui duel interzis carfiacilor. Cu toate că au condus la un moment dat cu 3-0, „juveții” s-au văzut egalați în prelungiri de ilfoveni, aceștia ducând meciul în „extra-time”. Cum în cele două reprize de prelungiri nu s-a întâmplat nimic notabil pe tabela de marcaj, s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri, unde șansa a fost de partea  „alb-albaștrilor”.

De partea cealaltă, CFR Cluj abordează duelul de pe locul 3 cu 42 de puncte, loc pe care fosta campioană și l-a adjudecat cu șansă. În ultima etapă, deși au întâlnit noua campioană a României, Farul, pe teren propriu, „rechinii” venind la Cluj după o săptămână în care au petrecut non-stop, elevii lui Dan Petrescu au cedat cu 2-1. Norocoul ardelenilor a venit însă din Bănie, unde la aceeași oră, Sepsi OSK, o formație aflată de asemenea în vacanță după ce a câștigat Cupa României, a produs surpriza învingând Univ. Craiova cu 1-0, formația lui Eugen Neagoe terminând play-off-ul pe locul 4 cu 40 de puncte.

În „regularul” SuperLigii, cele două echipe care luptă pentru locul de Conference League și-au valorificat avantajul terenului propriu, fiecare dintre ele impunându-se cu scorul de 3-1.

Partifa CFR Cluj – „U” Craiova 1948 va avea loc astăzi de la ora 20:30, duelul fiind în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Echipe probabile: CFR Cluj – „U” Craiova 1948
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kollinger, Yuri, Camora – Muhar, Cvek, Boateng – Bîrligea, Janga, Krasniqi
Antrenor: Dan Petrescu
„U” Craiova 1948: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Albu, Asamoah – Baeten, Bauza, Bahassa – Chițu
Antrenor: Nicolo Napoli

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.6 ° C
21 °
20.5 °
42 %
2.4kmh
95 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...