spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăLocal BT7 beneficii pe care le aduce un zâmbet

7 beneficii pe care le aduce un zâmbet

O persoană devine mai încrezătoare, mai plină de viață și mai pozitivă din mai multe puncte de vedere atunci cand zâmbește. Poate fi contagios, însă nu în sensul negativ ci este considerat un lucru bun atât fizic cât și psihic.

Unii spun că cel mai bun medicament este fie optimismul, fie speranța, fie umorul sau râsul, fie filmul sau melodia preferată, însă la baza acestora se află de fapt un singur zâmbet, care poate oferi acea stare pozitivă și de bine chiar și atunci când suntem la pământ cu moralul.

Dar cum se poate obține acel zâmbet? Tratamentele de albire sunt o soluție potrivită să poți zâmbi mai des. Cu ajutorul produselor oferite de specialiștii BenziCrest, oricine poate avea un zâmbet alb si strălucitor în cel puțin 7 zile de tratament, rezultatele fiind observabile chiar după 3 zile.

Zâmbetul este cel mai bun medicament atât pentru persoana care alege să zâmbească, dar și pentru cei din jurul ei. Nu se știe niciodată care e impactul pe care îl poate aduce și nici binele pe care reușeste să-l facă. Principalele 7 beneficii pe care le aduce sunt:

  1. Atractivitate

O persoană devine mai atractivă atunci când zâmbește deoarece în pofida oricărui machiaj, cel mai reușit este un zâmbet sincer, care poate să ofere o mai bună dispoziție și energie pozitivă norocosului sau norocoasei care îl primește. Cu cât zâmbetul este mai strălucitor, cu atât este mai atractiv iar cu ajutorul produselor crest 3D se poate.

  1. Fericire

Creierul poate fi păcălit. Dacă amintirile și momentele plăcute aduc zâmbetul pe buze, situația poate fi reversibilă cu ajutorul unui simplu zâmbet, fie el forțat, în momente de singurătate, tristețe sau în vremuri grele. Fericirea trebuie creată și ea poate veni doar din interiorul nostru.

  1. Sănătate

Se spune că sunt eliberate mai multe celule albe în sânge. Rolul celulelor albe este acela de a proteja organismul împotriva infecțiilor și bolilor provocate de către antagoniștii și corpii străini care reușesc să pătrundă în organism. Așadar zâmbetul este un medicament în adevăratul sens al cuvântului.

  1. Gratuitate

„Un zâmbet nu costă nimic, dar creează mult. Îmbogățește pe cei ce îl primesc, fără a-i sărăci pe cei care îl oferă. Se întâmplă într-o clipă, dar amintirea sa poate dura o veșnicie” spune Dale Carnegie.

  1. Productivitate

După un studiu realizat în 2010 s-a demonstrat că persoanele care zâmbesc la locul de muncă sunt mai productive și cu un plus de creativitate comparativ cu angajații „prea serioși”.

  1. Molipsire

Molipsirea poate fi un lucru bun doar în cazul în care este cauzată de un zâmbet. Desigur cedează în fața râsului care eliberează mult mai multe endorfine ce sunt capabile să dea o stare de bine.

  1. Abordabilitate

Când o persoană are nevoie de o informație și se află într-o încăpere cu doi necunoscuți, ambii sunt cu ochii în telefon – singura diferență este că unul dintre ei zâmbește, pe cine va alege? Răspunsul deja e evident, deoarece persoana respectivă este mai de încredere decât cealaltă.

Persoanele care aleg tratamentele de albire crest 3D fac o investiție ce vine la pachet cu o mulțime de beneficii. Un sfat bun pe care îl oferă William James printr-un citat este – „Mergi în viaţă cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe faţă şi cu un scop măreţ în inimă.”

(Publicitate)

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
79 %
1.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...