Noaptea nunţii

Roger, de 85 de ani, s-a căsătorit cu Jenny, o femeie de 25 de ani. Jenny decide că, după nunta lor, Roger si ea ar trebui să aibă dormitoare separate, fiind preocupată de faptul că soțul ei nou, dar în vârstă, se poate epuiza dacă petrec întreaga noapte împreună. După festivitățile de nuntă, Jenny se pregătește pentru pat și așteaptă bătaia la ușă. Ciocănitul vine, ușa se deschide și intră Roger, mirele ei de 85 de ani, gata de acțiune. Totul merge bine, Roger pleacă iar mireasa se pregăteşte să se culce. După câteva minute, Jenny aude un alt bătut la ușa dormitorului. Este Roger !  Din nou, el este gata pentru mai multă „acțiune”. Oarecum surprinsă, Jenny consimte. După orgasm, Roger isi saruta mireasa, îi urează o noapte buna şi pleacă.
Ea încearcă din nou să adoarmă, dar Roger se întoarce din nou, bătând la ușă și este la fel de proaspăt ca un tânăr de 25 de ani.
Și, încă o dată, se bucură reciproc. Când Roger se pregătește să plece din nou, tânăra lui mireasă îi spune: „Sunt impresionată că, la vârsta ta, te poți descurca atât de bine și atât de des. Ești cu adevărat un mare iubit, Roger.”
Roger, cam jenat, se întoarce la Jenny și spune:
– Vrei să spui că am mai fost deja aici?
Morala: Nu-ți fie frică să îmbătrânești, Alzheimer are avantajele sale.
Deja ai votat!