Bărbat lovit de un autocar cu nuntaşi

 

Un accident mai puţin obişnuit, în urma căruia un bărbat a fost rănit, s-a produs, ieri dimineaţă, pe Strada „Împărat Traian”, în apropiere de intersecţia cu Strada „Octav Onicescu”.

Vasile Z., în vârstă de 46 de ani, era cu mai mulţi colegi şi tundea iarba de pe scuarul dintre cele două sensuri de mers. La un moment dat s-a împiedicat de un coş, s-a lovit de gărduţ după care a căzut pe partea carosabilă. În acel moment, a fost lovit de un autocar, condus de Aurel B., de 48 de ani, care circula dinspre Gară şi în care se aflau mai multe persoane care veneau de la o nuntă.

Roata autocarului s-a oprit la doar câţiva milimetri de pieptul lui. Cu toate aceste, bărbatul care a căzut pe şosea a fost rănit destul de grav şi a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la UPU pentru îngrijiri.

La locului accidentului au ajuns şi poliţiştii care au făcut măsurători şi continuă ancheta pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Un nou accident pe trecerea de pietoni a avut loc, luni la amiază, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în apropiere de Gară. O femeie în vârstă de 47 de ani s-a angajat în traversarea străzii, moment în care a fost lovită de o Dacia Logan care circula către Cătămărăşti Deal. Impactul a fost unul destul de puternic, parbrizul autoturismului spărgându-se.

Femeia rănită a fost preluat de o Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta susţine că avea verde la semafor, iar pietonul s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoarea roşie. Mai mulţi martori însă îl contrazic şi spun că şoferul avea roşu.

Ancheta poliţiştilor va face lumină în acest caz.

 

Subiectul este tratat pe larg în ediţia tipărită a cotidianului „Monitorul de Botoşani”.

 

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!