joi, septembrie 21, 2023
AcasăLocalBărbat lovit de un autocar cu nuntaşi

Bărbat lovit de un autocar cu nuntaşi

 

Un accident mai puţin obişnuit, în urma căruia un bărbat a fost rănit, s-a produs, ieri dimineaţă, pe Strada „Împărat Traian”, în apropiere de intersecţia cu Strada „Octav Onicescu”.

Vasile Z., în vârstă de 46 de ani, era cu mai mulţi colegi şi tundea iarba de pe scuarul dintre cele două sensuri de mers. La un moment dat s-a împiedicat de un coş, s-a lovit de gărduţ după care a căzut pe partea carosabilă. În acel moment, a fost lovit de un autocar, condus de Aurel B., de 48 de ani, care circula dinspre Gară şi în care se aflau mai multe persoane care veneau de la o nuntă.

Roata autocarului s-a oprit la doar câţiva milimetri de pieptul lui. Cu toate aceste, bărbatul care a căzut pe şosea a fost rănit destul de grav şi a fost preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat la UPU pentru îngrijiri.

La locului accidentului au ajuns şi poliţiştii care au făcut măsurători şi continuă ancheta pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Un nou accident pe trecerea de pietoni a avut loc, luni la amiază, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, în apropiere de Gară. O femeie în vârstă de 47 de ani s-a angajat în traversarea străzii, moment în care a fost lovită de o Dacia Logan care circula către Cătămărăşti Deal. Impactul a fost unul destul de puternic, parbrizul autoturismului spărgându-se.

Femeia rănită a fost preluat de o Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta susţine că avea verde la semafor, iar pietonul s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoarea roşie. Mai mulţi martori însă îl contrazic şi spun că şoferul avea roşu.

Ancheta poliţiştilor va face lumină în acest caz.

 

Subiectul este tratat pe larg în ediţia tipărită a cotidianului „Monitorul de Botoşani”.

 

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
24.3 ° C
24.6 °
21.1 °
57 %
2.8kmh
8 %
joi
24 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
31 °
lun
22 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Majoritatea sunt cam pierduți în Botoșani, dar unii se regăsesc. Pe alte meleaguri, probabil.

EDITORIAL

Percepția compatrioților noștri față de situația României zilelor noastre diferă mult de la individ la individ, dar cele mai mari abisuri între viziuni, concepții...

EPIGRAMA ZILEI

După ce-am cugetat adânc, Pot spune: Focul să vă arză, Că după voi, sunt ce mănânc, Adică ... varză!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...