Femeie violată după slujbă de un beţiv

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a agresat sexual o femeie pe care a urmărit-o pe stradă aproape un kilometru. Cinci zile au muncit poliţiştii să-i dea de urmă, agresorul fiind prezentat ieri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Atacul, de o violenţă ieşită din comun, a fost observat de o altă femeie, care a intervenit, însă individul, Petrică S., din comuna Roma, s-a luptat atât cu victima, cât şi cu femeia care a vrut să o salveze.

Agresiunea sexuală a avut loc în noaptea de 1 spre 2 septembrie, undeva în spatele magazinului Praktiker din Zona Industrială, însă nu a fost vorba de un raport sexual normal, individul folosindu-şi mâinile pentru a o batjocori pe femeie. Victima, N.A., o femeie micuţă de statură şi cu o constituţie fizică asemenea unui copil, fusese în noaptea cu pricina la slujba de la Mănăstirea Popăuţi şi se îndrepta spre casă, iar undeva în zona Gării s-a trezit lângă ea cu individul care tocmai ieşise beat dintr-un bar.

Dezechilibrat, Petrică S. a ajuns până lângă femeie, iar aceasta i-ar fi spus ceva, după care şi-a văzut de drum, ieşind în Calea Naţională şi urcând spre Zona Industrială. Individul a urmărit-o până în dreptul liniei de cale ferată de după Praktiker, unde a atacat-o. A prins-o din spate, a imobilizat-o şi a dus-o până în nişte bălării, unde a pus-o la pământ şi a tăbărât pe ea, agresând-o cu mâinile. Scena a fost văzută de o altă femeie, D.M.A., care a intervenit, însă individul a fugărit-o. A urmat încă o luptă cu victima, iar când D.M.A. a revenit, bărbatul a luat-o la sănătoasa, mai ales că femeia atacată reuşise să-l muşte de antebraţul stâng.

Suspectul nu a recunoscut acuzaţiile

 

Cazul a fost reclamat a doua zi la poliţie şi a urmat o cercetare la faţa locului, însă nimeni nu ştia cine ar putea fi atacatorul. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au reuşit, însă, să pună cap la cap toate informaţiile şi au ajuns la Petrică S., care a fost reţinut miercuri. Audiat, acesta a recunoscut incidentul din zona gării, dar a spus că nu a făcut altceva decât să-i tragă o palmă, întrucât aceasta l-ar fi jignit atunci când s-a dezechilibrat şi a ajuns lângă ea.

Acuzat de viol, bărbatul a fost reţinut, iar în urma probatoriului administrat procurorii au cerut arestarea lui. „Privarea de libertate a inculpatului este necesară pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică”, au motivat anchetatorii.

 

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

 

 

Deja ai votat!