Maşini distruse din cauza unui câine

Un botoşănean a avariat trei maşini, încercând să evite un câine. Totul s-a întâmplat ieri dimineaţă, în apropierea Şcolii 11, acolo unde şoferul unui Mercedes-Benz CLA 200 a pierdut controlul volanului. Autoturismul de lux, înmatriculat în Marea Britanie, a intrat într-un autoturism Opel, care a ricoşat mai apoi într-o dubiţă Fiat.

Imediat după accident, şoferul, aflat în ultimele zile de vacanţă în ţară, a sunat la 112 şi a anunţat Poliţia. Acesta a povestit că s-a ferit de un câine şi a tras dreapta de volan. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Coliziune în lanţ

 

Astfel de accidente au ajuns o obişnuinţă în judeţul Botoşani, neexistând săptămână fără o coliziune în lanţ. Săptămâna trecută, de exemplu, pe drumul Botoşani-Dorohoi a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost avariate trei maşini. Totul după ce o şoferiţă, care venea dinspre Botoşani, la volanul unui Opel Vectra a încetinit, la Cerviceşti. Alte două maşini care se aflau în spatele ei nu au avut timp să oprească, astfel că a rezultat o coliziune în lanţ.

În ciuda numărului mare de evenimente rutiere din ultima perioadă, conducătorii auto din judeţ figurează în rândul celor mai atenţi din ţară.

 

Deja ai votat!