Maşină pierdută din cauza ţigărilor

 

 

contrabanda-cu-audi contrabanda-cu-audi-5 contrabanda-cu-audi-4 contrabanda-cu-audi-2 contrabanda-cu-audi-1Doi tineri botoşăneni au fost prinşi, joi seară, în timp ce transportau cu un Audi peste 2.000 de pachete de ţigări de contrabandă aduse din Republica Moldova. âCei doi tineri, Cosmin F. şi Ionuţ P., de 20 şi respectiv 26 de ani, au fost depistaţi de o patrulă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut undeva în apropiere de Cotu Miculinţi, comuna Coţuşca.

În urma verificării autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat, pe bancheta din spate, trei colete învelite în folie de culoare neagră care erau prevăzute cu chingi pentru transport, în care se aflau ţigări.

Audiat, Cosmin F., şoferul autoturismului, a declarat că a preluat ţigările de pe malul râului Prut şi intenţiona să le transporte în comuna Viişoara, la o persoană necunoscută, pentru acest serviciu urmând să primească de la însoţitorul său 1.500 de lei.

În urma inventarierii coletelor, au fost scoase la iveală 2.500 pachete de ţigări „Ritm”, în valoare de 28.125 de lei. Ţigările şi autoturismul Audi au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar cei doi tineri s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost anunţaţi grănicerii din Republica Moldova, cazul urmând să fie cercetat în comun, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

 

– Sebastian GHEORGHIU

 

 

Deja ai votat!