Groapă evitată cu un accident

Un botoşănean a ajuns ieri cu maşina într-un cap de pod, după ce a încercat să evite o groapă de pe drumul Roma-Botoşani, unul dintre cele mai proaste din judeţ.
Tibi J. de 21 de ani conducea un Opel Astra dinspre Roma spre Botoşani, iar la Cişmea a făcut tot posibilul pentru a nu intra cu maşina într-o groapă aflată pe mijlocul drumului. A reuşit să evite groapa, însă din păcate a pierdut controlul maşinii, care a părăsit şoseaua, lovindu-se violent într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, bunica acestuia, o femeie de 73 de ani, a fost rănită şi a fost dusă de un echipaj de la Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU). „Pacienta acuza contuzii în zona pieptului, coloanei cervicale, sternului şi la o gambă. Este stabilă hemodinamic şi nu prezintă niciun risc, în urma evaluării de către specialişti”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.
Poliţiştii au început verificările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, nepotul femeii urmând a fi acuzat de vătămare corporală.
Şoferii spun că drumul Botoşani-Roma-Nicşeni este plin de gropi, iar ei trebuie să cheltuiască sume importante pentru a-şi repara maşinile distruse din cauza acestora. Vinerea trecută, zeci de persoane au ieşit în stradă pentru a le cere autorităţilor să intervină pentru a repara artera de circulaţie. Ca de fiecare dată, răspunsul a fost că în bugetul Consiliului Judeţean abia dacă există bani pentru plombări. Singura speranţă este alocarea fondurilor de la nivel central.

Deja ai votat!