PSD a pus şef nou la Registrul Auto

PSD îşi impune oamenii în funcţii de conducere. La o săptămână după ce Ady Petruşcă a fost numit la şefia operatorului de apă în locul liberalului Gabriel Cârlan, Daniel Remus Dulgheru a devenit noul director la Registrul Auto Român (RAR) din Botoşani. Acesta i-a ocupat locul lui Doru Tomac. Prefectul Dan Nechifor a declarat ieri că decizia în acest sens a fost luată la nivel central. „Am sunat la Iaşi, probabil va apărea şi decizia oficială a şefului RAR, cu aplicabilitate pe 22 septembrie. Domnul Dulgheru îl înlocuieşte pe domnul Tomac, care va trece pe o funcţie de execuţie”, a declarat prefectul.

Noul manager este cumătrul lui Răzvan Baltă, fiul deputatului Mihai Baltă, are 32 de ani şi este inginer la RAR din 2008. Este absolvent al Politehnicii Iaşi – secţia autovehicule rutiere, şi a urmat şi un master în siguranţa traficului. El intenţionează să se înscrie şi la facultate de drept.

Doru Tomac a venit la conducerea RAR cu sprijinul UNPR, partid care, până la alegerile locale din acest an, a fost aliat al PSD. Recent, formaţiunea a fuzionat cu PMP. Acesta a preluat funcţia de conducere de la liberalul Zoltan Barna. Doru Tomac a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic Iaşi. Lucrează la RAR din 2000, anterior lucrând la Autoritatea Rutieră Română.

 

 

Deja ai votat!