joi, septembrie 29, 2022
AcasăLocalŞefii de la Cornişa lucrează la tarife

Şefii de la Cornişa lucrează la tarife

Primii trei botoşăneni care vor lucra la Parcul Cornişa şi-au început de câteva zile activitatea. Ei fac parte din serviciul care va administra Parcul Cornişa, structură a Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA). Cum la sediul direcţiei nu este suficient spaţiu, cei trei angajaţi, respectiv directorul adjunct Ciprian Boariu, şeful serviciului administrativ şi şeful biroului încasări, îşi desfăşoară activitatea în sediul Primăriei Botoşani.

Cei trei lucrează la elaborarea regulamentului de organizare şi funcţionare a DSPSA, a regulamentului de ordine interioară la Parcul Cornişa şi la fundamentarea tarifelor care vor fi practicate la obiectivele din acest parc.

„Încercăm să validăm nişte tarife care sunt deja într-un studiu aprobat de Consiliul Local şi încercăm să le mai definim o dată, pornind de la datele tehnice ale echipamentelor, care este costul cu forţa de muncă, consumabile şi alte elemente”, a declarat Ciprian Boariu.

Potrivit oficialului, la partea de tarife se iau în calcul şi pachete de servicii pentru beneficiari instituţionali, cum ar fi asociaţii, cluburi sportive, organizaţii ale elevilor.

Data de deschidere a parcului este incertă

 

Directorul adjunct al DSPSA nu a precizat data la care va fi deschis Parcul Cornişa, aceste informaţii urmând a fi prezentate de echipa din primărie care coordonează proiectul.

Parcul Cornişa trebuie finalizat până pe 31 octombrie 2016 pentru ca municipalitatea să nu piardă finanţarea europeană atrasă pentru acest proiect. Chiar dacă va fi terminat, autorităţile nu ştiu când va fi deschis.

Ciprian Boariu a arătat că aşteptările vizând Parcul Cornişa sunt foarte mari. „Toată lumea vrea, aş vrea şi eu şi mâine, dar sunt nişte considerente de securitate, de răspundere. Există nişte instalaţii deosebit de complexe, nu neapărat pe partea de construcţii. Este posibil să dureze foarte mult probele tehnologice, să nu iasă lucrurile cum vrem”, a mai spus Ciprian Boariu. Acesta a adăugat că se ia în calcul externalizarea unor servicii de asigurare a mentenanţei pentru unele instalaţii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
23.8 ° C
23.9 °
22.2 °
55 %
0.5kmh
100 %
joi
23 °
vin
24 °
sâm
27 °
Dum
16 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Pentru că șoferii continuă să nu respecte indicatoarele rutiere, s-a trecut la următorul nivel.

EDITORIAL

Timpul ne face mereu surprize, dar nu toate îmbucurătoare. Iată, acum ne-a adus vestea tristă, logic posibilă, dar mereu neașteptată și cutremurătoare în cazul...

GÂNDUL ZILEI

Eminescologii toți Au dileme foarte mari: Oare plopii fără soț Or fi fost … celibatari? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...