joi, septembrie 28, 2023
AcasăLocalŞefii de la Cornişa lucrează la tarife

Şefii de la Cornişa lucrează la tarife

Primii trei botoşăneni care vor lucra la Parcul Cornişa şi-au început de câteva zile activitatea. Ei fac parte din serviciul care va administra Parcul Cornişa, structură a Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA). Cum la sediul direcţiei nu este suficient spaţiu, cei trei angajaţi, respectiv directorul adjunct Ciprian Boariu, şeful serviciului administrativ şi şeful biroului încasări, îşi desfăşoară activitatea în sediul Primăriei Botoşani.

Cei trei lucrează la elaborarea regulamentului de organizare şi funcţionare a DSPSA, a regulamentului de ordine interioară la Parcul Cornişa şi la fundamentarea tarifelor care vor fi practicate la obiectivele din acest parc.

„Încercăm să validăm nişte tarife care sunt deja într-un studiu aprobat de Consiliul Local şi încercăm să le mai definim o dată, pornind de la datele tehnice ale echipamentelor, care este costul cu forţa de muncă, consumabile şi alte elemente”, a declarat Ciprian Boariu.

Potrivit oficialului, la partea de tarife se iau în calcul şi pachete de servicii pentru beneficiari instituţionali, cum ar fi asociaţii, cluburi sportive, organizaţii ale elevilor.

Data de deschidere a parcului este incertă

 

Directorul adjunct al DSPSA nu a precizat data la care va fi deschis Parcul Cornişa, aceste informaţii urmând a fi prezentate de echipa din primărie care coordonează proiectul.

Parcul Cornişa trebuie finalizat până pe 31 octombrie 2016 pentru ca municipalitatea să nu piardă finanţarea europeană atrasă pentru acest proiect. Chiar dacă va fi terminat, autorităţile nu ştiu când va fi deschis.

Ciprian Boariu a arătat că aşteptările vizând Parcul Cornişa sunt foarte mari. „Toată lumea vrea, aş vrea şi eu şi mâine, dar sunt nişte considerente de securitate, de răspundere. Există nişte instalaţii deosebit de complexe, nu neapărat pe partea de construcţii. Este posibil să dureze foarte mult probele tehnologice, să nu iasă lucrurile cum vrem”, a mai spus Ciprian Boariu. Acesta a adăugat că se ia în calcul externalizarea unor servicii de asigurare a mentenanţei pentru unele instalaţii.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
17.8 °
34 %
2.2kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
28 °
Dum
21 °
lun
22 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La Tudora s-a discutat de autostrada care va trece odată și odată pe lângă comună. Toată lumea a fost foarte interesată.

EDITORIAL

Deși a trecut, iată, mult timp de la tragica dispariție a Alexandrei Ivanov, în fața Maternității ard necontenit candele și lumânări, altarul improvizat fiind...

EPIGRAMA ZILEI

Celor care ați mai sperat, Crud am să vă dezamăgesc : Ion, cu capul cel tăiat Nu e din neamul ... Iliesc! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...