Beţie terminată sub roţile unui camion

0

Plecat să îşi ia de băut, un bărbat din Stăuceni şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. În vârstă de 56 de ani, Dumitru C. a murit ieri sub roţile unui camion care circula spre Botoşani, pe drumul naţional ce leagă Truşeşti de municipiul reşedinţă de judeţ. Şoferul mastodontului, Ciprian M. de 37 de ani, a povestit că l-a văzut pe bărbat mergând împleticit pe marginea drumului, iar, după ce partea din faţă a autotrenului a trecut de el, l-a zărit căzând între roţile remorcii. „S-a împiedicat de ceva şi a căzut sub roţile din spate. Martorii spun că era beat”, a spus şoferul camionului.

La faţa locului a ajuns imediat echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobilă, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, capul bărbatului fiind strivit de roata vehiculului de mare tonaj. Ulterior şi-au făcut apariţia şi echipaje de criminalişti, poliţiştii rutieri, dar şi inspectorii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier. „Din primele verificări s-a stabilit că pietonul a circulat pe partea dreaptă a drumului public, iar autocamionul care se afla în depăşirea sa, l-a acroşat. Avem de verificat circumstanţele în care s-a produs accidentul”, a precizat Teodor Orhei, comisar în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

Sătenii spun că victima obişnuia să consume frecvent băuturi alcoolice, lucru confirmat şi de soţia sa, ajunsă la locul accidentului într-o stare avansată de ebrietate. „A băut dimineaţă o jumătate de rachiu şi a zis că se duce să vândă nişte nuci că să mai ia o jumătate. E la el jumătatea de rachiu şi i-am spus la poliţai să îmi dea jumătatea de rachiu să o dau de pomană”, a spus soţia bărbatului.

 

Deja ai votat!