Lucrări pe străzile din oraş

După cartierul Maxim Gorki, un alt cartier botoşănean este reabilitat. Lucrările în zona Aleea Arcului se apropie de final şi presupun refacerea trotuarelor, a locurilor de parcare şi părţii carosabile. Ieri s-a început turnarea primului strat de asfalt. În zonă a ajuns şi Marian Murariu, viceprimarul municipiului, edil care monitorizează lucrările de întreţinere şi reparaţii străzi. „Tot în această săptămână, dacă vremea ne permite, urmează stratul de uzură ca să terminăm”, a spus edilul. Şi cetăţenii din zonă sunt mulţumiţi că municipalitatea a programat lucrări şi aici.

Tot în această perioadă se lucrează şi pe strada Ion Pillat. „După ce vom termina aceste două lucrări mai ample, continuăm cu plombările pe Calea Naţională, pe Bulevardul Mihai Eminescu, pe Petru Rareş, Strada Bucovina”, a mai spus Marian Murariu.

Până la finele anului sunt programate lucrări şi pe străzile pietruite, care trebuie reprofilate, deoarece sunt afectate de trafic şi precipitaţii. Pentru întreţinere şi reparaţii străzi municipalitatea a avut în acest an un buget de 5,1 milioane lei.

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!