Maşini distruse pentru a evita un câine

Un şofer din Botoşani a egalat, marţi seară, recordul la distrus maşini stabilit anul trecut de un tânăr băut. Aflat la volanul unui autoturism BMW, bărbatul a lovit nu mai puţin de patru autoturisme parcate. Imediat ce a trecut de sensul giratoriu de pe strada Pacea, pentru a intra pe Bulevardul George Enescu, acesta nu a mai reuşit să păstreze direcţia. Mai întâi s-a izbit într-o Dacie, pe care a distrus-o în totalitate, apoi aceasta a ricoşat într-un Citroen, care a lovit o dubiţă, aruncând-o într-un Mercedes, acesta din urmă fiind avariat uşor doar în spate. Trei dintre maşini, BMW-ul conducătorului auto, Dacia şi Citroen-ul, sunt cele mai avariate. Poliţiştii au fost la faţa locului, iar şoferul le-a spus că totul s-a întâmplat după s-a ferit de un câine.

Botoşănenii care locuiesc în zonă spun, însă, că se aşteptau la aşa ceva, având în vedere că amatorii de drifturi s-au mutat de ceva timp în sensul giratoriu de la Pacea, iar mărturie stau urmele de cauciuc de pe şosea.

Conducătorul auto a fost amendat cu 500 de lei, iar proprietarii autoturismelor au fost înştiinţaţi, printr-un bilet pus pe o maşină, să se prezinte la Poliţia Rutieră pentru eliberarea autorizaţiei necesare pentru repararea maşinilor.

Recordul la maşini distruse îl deţinea înaintea evenimentului de marţi un botoşănean care a avariat anul trecut cinci autoturisme, după ce s-a urcat beat la volan. Venind dinspre „Hand of Help” spre bariera Sucevei, Andrei P. de 26 de ani a pierdut controlul direcţiei în dreptul sediului ACR. În plină viteză, maşina sa, un Opel Vectra, a izbit un Volkswagen Transporter, care a ricoşat mai apoi într-o Dacie Logan, împinsă la rândul ei într-un Mercedes Vito. La rândul său, în urma impactului, Opelul a ricoşat până pe partea cealaltă a aleii care duce spre Hotelul Premier, unde s-a „înfipt” într-un Mitsubishi Pajero.

Un alt şofer, care s-a urcat beat la volan, în vară, a lovit trei maşini parcate pe strada Prieteniei.

 

 

Deja ai votat!