Poveste inventată după tumbe cu maşina

Un tânăr de 23 de ani a suferit răni grave, ieri după-amiază, după ce autoturismul în care se afla s-a dat de mai multe ori peste cap pe drumul Botoşani-Dorohoi. Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Sauceniţa, după ce şoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga. Potrivit martorilor, maşina a început să meargă în zigzag pe șosea, după care s-a dat de mai multe ori peste cap.

Când au ajuns la faţa locului, membrii echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă l-au găsit într-un şanţ pe tânărul de 23 de ani. După ce a fost îngrijit la faţa locului, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

Bărbatul, care mirosea a alcool, a spus că la volanul maşinii răsturnate s-ar fi aflat un amic al său, care s-ar fi făcut nevăzut după producerea accidentului. Poliţiştii de la Rutieră, ajunşi la faţa locului, s-au declarat convinşi că acesta a condus maşina şi au mers şi ei la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a-l testa cu etilotestul şi a cere recoltarea de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

– Tudor CHIRIAC

 

Deja ai votat!