spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTCandidaţi la poliţie opriţi de psihologi

Candidaţi la poliţie opriţi de psihologi

Sita a început să cearnă în concursul organizat de Poliţia Română pentru angajarea a 31 de agenţi din sursă externă.

Astfel, după primul hop, dintre cei 266 de candidaţi înscrişi la start, 54 au fost eliminaţi fie pentru că nu au promovat testarea psihologică, fie pentru că nici nu s-au prezentat la aceasta.

Conform calendarului stabilit de MAI, până joi candidaţii vor trebui să aducă fişele medicale şi numai cei care au primit verdictul „apt medical” vor intra în concursul propriu-zis. Astfel, lista finală cu toţi concurenţii va fi cunoscută abia la finele acestei săptămâni, după ce comisiile de concurs vor verifica, în perioada 28-29 octombrie corectitudinea întocmirii dosarelor de recrutare a candidaţilor.

Lista candidaţilor ale căror dosare au fost acceptate, precum şi lista candidaţilor a căror candidatură a fost invalidată, urmează a fi postate pe pagina de internet a IJP, bt.politiaromana.ro, Secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs, precum şi la avizierul unităţii.

La concurs pot participa numai candidaţii ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite. Astfel, cei care vor fi validaţi vor trebui să susţină o probă sportivă, iar cei care vor promova testarea şi vor fi declaraţi admişi vor trebui să susţină o lucrare scrisă.

Durata de rezolvare a testului este de maxim trei ore, iar pentru a fi declarat „admis” candidatul trebuie să obţină minim nota 7.00.

Distribuţia pe posturi se va face în ordinea mediilor, începând cu nota cea mai mare de la proba scrisă. În total, pentru încadrarea directă din rândul civililor sunt scoase la concurs 31 de posturi.

 

– Sebastian GHEORGHIU

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...