Ales nou în Consiliul Judeţean

 

Componenţa Consiliului Judeţean (CJ) s-a modificat din nou. Întruniţi ieri în şedinţă ordinară, aleşii judeţului au adoptat proiectul de hotărâre prin care au luat act de demisia lui Cristian Achiţei, ales pe 11 decembrie parlamentar al judeţului.

Consilierii judeţeni au fost de acord şi cu propunerea PNL, prin care economistul Daniela Aramă a luat locul lui Cristian Achiţei.

În cadrul şedinţei de CJ, noul consilier judeţean a depus şi jurământul, după care a fost numit, tot la propunerea liberalilor, să facă parte şi din Consiliul Administrativ al Muzeului Judeţean.

De asemenea, noul consilier va face parte şi din comisia pentru activităţi economice, buget, finanţe, administrarea domeniului public şi privat al judeţului, servicii publice şi agricultură.

Aceasta nu este prima schimbare făcută în actualul mandat în componenţa CJ. La sfârşitul lunii septembrie, Ana Marin i-a luat locul lui Cătălin Precul, acesta demisionând pentru a deveni consilier la cabinetul preşedintelui CJ, Costică Macaleţi.

Modificări în rândul aleşilor judeţeni au fost şi imediat după validarea pe funcţii, în urma alegerilor din iunie 2016. Mai mulţi consilieri judeţeni au renunţat la mandat pentru a ocupa alte funcţii publice, cum este cazul lui Cătălin Flutur, care a fost ales primar al municipiului Botoşani, sau Florin Bulgaru, ales edil al comunei Răchiţi.

 

Deja ai votat!