Maşini distruse de un şofer neatent

Două maşini au fost distruse ieri, în Botoşani, din cauza inconştienţei unui şofer. Aflat la volanul unui Opel Astra, cu care venea pe Bulevardul Mihai Eminescu, dinspre Şoseaua Iaşiului spre Spitalul Judeţean, a intrat în intersecţia cu Strada Nicole Iorga, deşi semaforul arăta culoare roşie. Inconştienţa acestuia a dus la o coliziune, maşina lui fiind izbită în plin de un BMW care circula regulamentar, dinspre Bazar spre Inspectoratul Şcolar.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost serios avariate dar, din fericire, nu au existat victime.

Participanţii la trafic au crezut, însă, că accidentul este unul foarte grav, aşa că au sunat la 112, cerând intervenţia echipajelor de urgenţă. În scurt timp, la faţa locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, care, însă, a făcut cale întoarsă neavând pe cine îngriji. Au rămas la faţa locului pompierii, care au intervenit pentru prevenirea producerii unui incendiu, dar şi poliţişti.

Aceştia au constatat faptul că cei doi şoferi s-au înţeles pe cale amiabilă şi i-au ridicat permisul celui de pe Opel, acesta fiind sancţionat pentru neacordare de prioritate.

Deja ai votat!