vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTOmorât la un chef cu femei

Omorât la un chef cu femei

 

Moartea bărbatului din satul Ghilăneşti, comuna Coţuşca, se afundă şi mai mult în mister, după ce medicii legişti par a confirma suspiciunile de crimă avansate de personalul medical de pe ambulanţa care a ajuns la locul solicitării. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, raportul medicilor legişti a indicat faptul că în acest caz a fost vorba despre o „moarte violentă, ce a fost cauzată de un hemoperitoneu, cu observaţie ruptură de vezică urinară”. Din acest motiv, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, urmând ca procurării să analizeze din nou toate declaraţiile celor implicaţi şi, împreună cu poliţiştii, să-i găsească pe vinovaţi.

Săteanul în vârstă de 46 de ani a fost găsit mort în ultima săptămână din ianuarie, de un vecin venit să-i facă o vizită. Acesta a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Cadrele medicale au constatat decesul, însă moartea li s-a părut suspectă, atât din cauza vârstei bărbatului, cât mai ales a unei serii de urme pe corp, care ar fi putut fi căpătate în urma unei agresiuni. Aceştia au avut prezenţa de spirit şi au decis să anunţe şi poliţia. „Ajuns la faţa locului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD nu a putut decât să constate decesul. Bărbatul avea şi o plagă la nivelul regiunii frontale. Având în vedere vârstă bărbatului, de 46 de ani, şi circumstanţele în care a fost găsit, medicul de pe ambulanţă a anunţat Poliţia”, a precizat plutonier major Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Anchetatorii au făcut o serie de cercetări. Aşa au aflat că, în seara dinainte de a fi găsit mort, bărbatul, care locuia singur, a băut cu fratele său. La un moment dat, li s-au alăturat şi două femei, care erau surori. Ce s-a întâmplat între aceştia, nu se ştie. Cert este că a doua zi poliţiştii au găsit geamul de la intrare spart, iar fratele persoanei decedate şi cele două femei, care iniţial au spus că ar fi fost verişoare cu decedatul, s-au încurcat în explicaţii.

Vecinii spun că cei fraţi doi consumau des băuturi alcoolice şi că cele două femei nu sunt din zonă.

 

CASETA.

Altă crimă dovedită de legişti

 

O altă crimă descoperită de legişti a avut loc în comuna Vlădeni, în seara de Anul Nou din 2016. Totul s-a întâmplat pe un drum din sat, când victima, Dan Afloarei, în vârstă de 44 de ani, s-a intersectat cu o bandă formată din cinci tineri costumaţi în urşi şi ţigani, care tocmai ieşeau din curtea unui gospodar pe care îl uraseră. Bărbatul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, a scos o bancnotă de un leu şi a cerut să fie urat şi el. Atunci tânărul, care era costumat în ţigan, s-a simţit jignit şi l-a lovit cu o bâtă în piept. Ceilalţi tineri au intervenit imediat şi au aplanat conflictul, dar lovitura a fost atât de puternică încât în urma şocului inima bărbatului s-a fisurat.

Fără să realizeze ce s-a întâmplat, fiecare şi-a văzut de drum. Bărbatul a reuşit să ajungă până în curtea locuinţei, unde s-a prăbuşit la pământ, pierzându-şi cunoştinţa. După câteva ore, pe fondul hipotermiei şi al pierderii masive de sânge, acesta a murit.

Trupul neînsufleţit a fost descoperit abia pe 1 ianuarie dimineaţă, de soţia victimei, care petrecuse Revelionul la o vecină. Necropsia efectuată de medicii legişti a stabilit că decesul a survenit pe fondul loviturii primite în piept, iar principalul suspect a fost între timp condamnat.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
4 ° C
4.6 °
1.6 °
80 %
1.8kmh
67 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...