Drumul naţional din pământ va fi inspectat de ministru

0

 

Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), a anunţat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va ajunge azi la Botoşani. Demnitarul va participa, începând cu ora 11.00, la o întâlnire de lucru la CJ în care se va discuta despre reabilitarea infrastructurii naţionale de drumuri din judeţ. La şedinţă au fost invitaţi parlamentarii social-democraţi, mai mulţi primari din judeţ, preşedintele Asociaţiei Comunelor – filiala Botoşani, prefectul Dan Nechifor şi conducerea CJ.

Ulterior, ministrul Răzvan Cuc se va deplasa la Manoleasa pentru a inspecta drumul care leagă această localitate de Rădăuţi-Prut şi va prezenta soluţiile pentru începerea lucrărilor de asfaltare.

Începând cu ora 14.30, ministrul Transporturilor, împreună cu directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, vor organiza o conferinţă de presă la Primăria Manoleasa şi se vor întâlni cu primarii din această zonă a judeţului.

Anunţul venirii ministrului la Botoşani a fost făcut duminică, după ce câteva sute de botoşăneni au organizat un marş prin care au cerut reabilitarea singurului drum naţional de pământ din ţară.

Mai mult, tronsonul de aproximativ 80 de kilometri până la Târgu Frumos se află într-o stare jalnică şi pune în pericol nu doar şoferii, ci şi pacienţii care sunt transportaţi la spitalele din Iaşi.

 

– Roxana RUSU

rrusu@monitorulbt.ro

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...