Proiectul Biblio-Vacanţa revine la Bibliotecă

0

Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu” Botoşani va iniţia, începând cu date de 10 iulie, a VII-a ediţie a proiectului Biblio-Vacanţa. Acest proiect a intrat deja în tradiţia bibliotecii, cunoscând un succes deosebit. Prin multitudinea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanţa a reuşit să satisfacă  nevoia de cultură şi petrecere a timpului liber a tuturor participanţilor. De asemenea, deşi se adresează în primul rând copiilor, proiectul include, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulţilor şi seniorilor.

Potrivit reprezentanţilor bibliotecii, în acest an vor fi organizate cursuri de engleză, franceză, germană, lecturi publice, iniţiere în IT pentru copii şi seniori, şah, „colecţii – colecţionari”, matematică, marketing educaţional, clubul epigramiştilor, public speaking, educaţie pentru sănătate. Oferta de cursuri se poate îmbogăţi, în funcţie de propunerile participanţilor şi voluntarilor implicaţi în proiectul Biblio – Vacanţa 2017.

Toate aceste cursuri sunt gratuite. Participanţii se pot înscrie la cursurile proiectului până pe 4 iulie, pe site-ul instituţiei, www.bibliotecabotosani.ro, în formularul de înscriere, sau direct la sediul central al bibliotecii, din Calea Naţională 64. Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanţa 2017, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat.

Informaţii legate de Biblio – Vacanţa 2017 se găsesc la adresa www.bibliotecabotosani.ro .

 

–  Virginia CONSTANTINIU

 

Deja ai votat!