Viaţă pierdută la beţie

Moarte violentă pentru un bărbat din Băluşeni. În vârstă de 61 de ani, acesta a fost găsit, sâmbătă, cu faţa în jos într-o baltă de sânge, cu o lovitură puternică la cap.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl bărbatului, care a anunţat imediat mai mulţi vecini, ce i-au sărit în ajutor. Aceştia l-au întors cu faţa în sus şi au încercat să îi acorde primul ajutor, însă fără succes, iar unul dintre vecini a sunat la serviciul de urgenţă 112, la faţa locului fiind trimis şi un echipaj de terapie intensivă cu medic.

Din păcate, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui. „Pacientul prezenta un traumatism cranian acut deschis, cu pierdere de sânge. Acesta era în stop cardio-respirator de câteva zeci de minute şi din păcate nu s-au mai impus manevrele de resuscitare”, a precizat un cadru medical din UPU-SMURD.

Din primele cercetări ale poliţiştilor se pare că de vină a fost consumul excesiv de alcool. Potrivit martorilor, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-a un moment dat s-a dezechilibrat şi a dat cu capul de un fier, moment în care a căzut inconştient. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!