Sute de locuri de muncă disponibile în judeţ

Aproape 400 de locuri de muncă sunt disponibile în judeţ săptămâna aceasta, atât în mediul privat cât şi în sistemul de stat. Potrivit listei publicate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), unul dintre cele mai mari salarii, în valoare de 4.842 de lei, este oferit de Primăria Săveni, care a scos la concurs un post de administrator public.

Primăria Botoşani caută să angajeze un consilier principal, iar cel care va promova concursul va avea un salariu de 2.504 lei. O altă meserie bine plătită este cea de bibliotecar, postul fiind disponibil la Liceul Tehnologic „Elie Radu”. Doritorii trebuie să aibă vechime de minim şase ani, dar şi studii superioare, plus un curs postuniversitar de biblioteconomie.

Un salariu de 3.610 lei oferă şi Şcoala Gimnazială „Sfânta Maria” care caută să angajeze administrator financiar, iar cei care doresc să participe la concurs trebuie să aibă vechime de 10 ani şi studii superioare.

În domeniul privat sunt căutaţi în general agenţi de vânzări, bucătari, ospătari, vânzători, dar şi barman, posturi remunerate cu salariul minim pe economie şi bonuri de masă.

 

– Alexandru DOROFTEI

adoroftei@monitorulbt.ro

Deja ai votat!