Curse noi de pe Aeroportul de la Salcea

0

Începând de miercuri, botoşănenii care doresc să călătorească în Italia vor avea la dispoziţie o nouă cursă aeriană de pe aeroportul de „Ştefan cel Mare” Suceava, operată de compania Tarom, pe relaţia Suceava-Torino.

Pentru început, zborurile vor fi operate o dată pe săptămână, miercurea, urmând ca, în funcţie de cerere, frecvenţa acestora să crească treptat. Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737 şi vor dura aproximativ două ore şi 50 de minute.

Astfel, prima cursă va fi de la Torino spre Suceava, iar avionul va decola din Italia la ora 9.20 şi va ajunge la Suceava la ora 13.00. Zborul retur va pleca în aceeaşi zi, de la ora 14.00 şi va ateriza la Torino la ora 15.50.

Tot cei de la Tarom operează zboruri zilnice către Bucureşti şi retur, iar compania aeriană Wizz Air operează curse spre Treviso, Milano şi Bologna. De pe aeroportul sucevean, mai sunt disponibile şi curse charter de vacanţă valabile până la începutul lunii septembrie spre insula Zakznthos, în Grecia, şi Antalya, în Turcia.

 

– Alexandru DOROFTEI

 

Deja ai votat!