Şine păstrate pe străzile fără tramvai

Scoaterea dalelor de tramvai de pe străzile Viilor şi Nicolae Iorga rămâne la stadiul de intenţie. Măsura cerută după ce în zonă s-au produs mai multe accidente din cauza şanţurilor din liniile de tramvai, chiar recent un motociclist fiind rănit, va fi implementată cel mai probabil anul viitor.

Până atunci, de două zile s-a trecut la decaparea porţiunilor cu asfalt deteriorat, de pe strada Nicolae Iorga, partea delimitată de străzile Dimitrie Rallet şi Bucovina.

„Pe strada Nicolae Iorga deocamdată facem plombări normale. Acolo unde sunt găuri frezăm, decapăm şi asfaltăm”, a declarat viceprimarul Marian Murariu. Până la finalizarea lucrărilor, pe tronsonul respectiv circulaţia auto este restricţionată.

Edilul a motivat că dalele de tramvai vor fi scoase atunci când va fi lărgită strada. „În această zonă sunt mai multe cerinţe din partea locatarilor de a extinde locurile de parcare în spaţiul verde. Pentru acest lucru este nevoie de un proiect, respectiv o procedură de durată”, a declarat Marian Murariu.

Viceprimarul a mai explicat că în aceste zile se mai lucrează pe străzile Adrian Adamiu, Mihail Kogălniceanu, zona Şcolii 6, dar şi pe Bulevardul George Enescu.

 

Deja ai votat!