Edilii vor să reia măsura blocării maşinilor

0

Ieri s-a încheiat perioada în care regulamentul vizând circulaţia în municipiul Botoşani şi măsurile aplicate maşinilor parcate neregulamentar s-a aflat în dezbatere publică. „În această săptămână vom organiza o dezbatere publică în care vom invita entităţile care au făcut amendamente la regulamentul nostru, iar în urma dezbaterii, dacă vor fi preluate amendamentele, vor fi incluse în proiectul de hotărâre care va fi supus votului Consiliului Local”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Proiectul de hotărâre vizând noul regulament va fi inclus pe ordinea de zi a şedinţei din această lună a deliberativului local, fiind aşteptat şi un aviz din partea Serviciului Poliţiei Rutiere. Se estimează că noile reglementări vor intra în vigoare în luna noiembrie.

De administrarea parcărilor cu plată, respectiv blocarea/ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, se vor ocupa muncitorii de la Eltrans.

În această perioadă se fac verificări şi la bunurile cumpărate în primăvara anului 2015 de la HSR.

„Se lucrează, sper ca verificarea să fie terminată înainte de intrarea în vigoare a regulamentului. De altfel, din punctul meu de vedere, la parcometre trebuie verificate consumabilele. Sper să fie în stare de funcţiune, ultima dată când le-am verificat erau funcţionale”, a spus edilul.

Oficialul intenţionează să propună un amendament vizând acordarea unor reduceri celor care vor cumpăra abonamente pe perioade mai mari.

Deja ai votat!
se încarcă...