Condamnat cu suspendare după ce a lovit poliţişti

0

Individul care a lovit doi poliţişti locali în Centrul Vechi al municipiului, pe 12 septembrie 2015, a fost condamnat definitiv ieri, de magistraţii Curţii de Apel Suceava, la opt luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Potrivit deciziei instanţei de judecată, Ciprian Borcoi va fi supus unui termen de supraveghere de doi ani, timp în care va trebui să respecte o serie de măsuri, printre care obligaţia de a urma un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de probaţiune şi de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Agresiunea a avut loc când cei doi poliţişti locali au vrut să-i sancţioneze pe doi bărbaţi de etnie romă, care consumau băuturi alcoolice într-un autoturism şi ascultau muzică la volum ridicat, deranjând liniştea publică. Le-au cerut datele de identitate, însă unul dintre ei, Ciprian Borcoi, a început să-i ameninţe, motiv pentru care poliţiştii locali l-au imobilizat intenţionând să-l ducă la maşină pentru a-l conduce la sediu. Atunci, tânărul l-a împins pe unul dintre agenţi, care a căzut şi s-a lovit, după care a reuşit să scape.

La scurt timp, Ciprian Borcoi s-a întors în fugă şi l-a lovit pe celălalt poliţist local cu pumnul în umăr.

– Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorul.ro

Deja ai votat!
se încarcă...