Ziua porţilor deschise la Tribunal

0

Magistraţii botoşăneni vor marca, săptămâna viitoare, Ziua europeană a justiţiei civile. Astfel, miercuri, pe 25 octombrie, în intervalul orar 9-14, Tribunalul Botoşani va organiza „Ziua porţilor deschise” pentru toţi cei interesaţi de funcţionarea sistemului judiciar.

Cei curioşi vor avea ocazia să viziteze Palatul de Justiţie de pe strada Maxim Gorki şi vor putea vorbi direct cu magistraţii pe teme privind aspecte generale legate de înfăptuirea actului de justiţie. Invitaţia este adresată în mod special elevilor şi studenţilor, care vor putea vedea cum arată o sală de judecată şi vor afla informaţii despre modul în care decurg procesele. Cei interesaţi sunt rugaţi să-şi anunţe intenţia de participare până marţi, 24 octombrie, la ora 14, la Biroul de informare şi relaţii publice din incinta Tribunalului, camera P01.

Ziua europeană a justiţiei civile este sărbătorită în fiecare an pe 25 octombrie, evenimentul urmărind să aducă justiţia mai aproape de cetăţeni, pentru a-i informa cu privire la drepturile lor, şi pentru a promova activitatea magistraţilor.

– Sebastian GHEORGHIU

Deja ai votat!
se încarcă...