Stradă spartă la două săptămâni după asfaltare  

0

La doar două săptămâni după ce a fost asfaltată, pe strada Mihail Kogălniceanu deja a apărut o groapă. Astfel, deşi edilii botoşăneni insistă de câţiva ani pe corelarea lucrărilor la străzi cu cele de la reţelele de utilităţi, de această dată au fost nevoiţi să dea undă verde pentru spargerea asfaltului. Acolo a apărut o avarie la un cablu electric de 20 de KV, ce alimentează mai multe posturi de transformare care, la rândul lor, alimentează mai multe blocuri, instituţii publice şi agenţi economici din zonă.

„Iniţial, nu am dorit să dau aviz de spargere pentru această avarie deoarece lucrările de asfaltare a străzii s-au finalizat acum două săptămâni, dar am înţeles că dacă nu am fi dat acest aviz de spargere, riscam să lăsăm întreg cartierul Bucovina fără energie electrică, lucru care nu era de dorit”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Ieri, o echipă Delgaz Grid a lucrat în zonă, fiind date asigurări că avaria va fi remediată în scurt timp. „Zona va fi adusă la aspectul iniţial, în cursul zilei de mâine (astăzi – n.red.). Practic, avem promisiuni din partea dumnealor că se va interveni şi se va repara şi asfaltul”, a mai spus Marian Murariu.

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

Deja ai votat!
se încarcă...