Concert coral după un turneu internaţional

0

Funcţionarii din Primăria Botoşani au avut ieri parte de momente deosebite. Grupul coral „Biruitorii”, de la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” Botoşani, coordonat de părintele director Daniel Dascălu şi de preotul Teodor Cenuşă, a prezentat un scurt program artistic, similar celui prezentat în turneul pe care l-a avut în Germania şi Austria.

Cântecele au mers direct la sufletul auditoriului, unii dintre cei prezenţi, inclusiv primarul Cătălin Flutur, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

„Ne-aţi umplut sufletele de bucurie, la noi lunea e o zi din aia plină, dar ne-aţi încărcat bateriile. Vreau să vă mulţumesc din suflet că aţi fost ambasadorii Botoşaniului şi să vă spun ca Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă ajute. Părinte profesor şi director Daniel Dascălu, de ziua dumneavoastră ne-aţi făcut un cadou extraordinar. Cadoul nostru este doar recunoştinţa noastră pentru tot ce faceţi”, a declarat în final Cătălin Flutur.

Edilul i-a înmânat preotului Daniel Dascălu un album despre municipiul Botoşani. Acesta i-a spus primarului că seminarul colaborează şi cu un liceu din Satu Mare.

Preotul a explicat că în turneul internaţional grupul a fost primit la început cu răceală, însă după prestaţia artistică mulţi au recunoscut că aşa emoţie nu au mai simţit. „Am vrut să aducem o fărâmă din ce au făcut ei şi la dumneavoastră. Ştim că ne susţineţi şi nu este uşor, în administraţie, eu unul mă izbesc de bariere. Folosiţi-ne ca să ieşim ca ambasadori de imagine, ori de câte ori putem”, a mai spus directorul Seminarului Teologic Botoşani.

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!
se încarcă...