Stradă surpată în Zona Industrială

0

În urmă cu câteva zile a apărut o groapă pe Calea Naţională, în Zona Industrială. „S-a produs o prăbuşire în carosabil, fapt ce necesită o intervenţie urgentă pentru remedierea acesteia, deoarece este pusă în pericol siguranţa în trafic pe magistrala municipiului, unde au acces şi autovehicule de mare tonaj”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Groapa a fost semnalizată pentru a fi evitate evenimentele rutiere.

Surparea s-a produs din cauza deteriorării unui canal termic dezafectat, aflat la circa 1,5 metri adâncime, pe sub calea de rulare a tramvaiului. „Practic, acest canal a aparţinut societăţii Termica şi este dezafectat. Este un canal din beton, pereţii sunt din beton şi era acoperit cu o placă din beton armat. Această placă a cedat din cauza maşinilor de mare tonaj”, a explicat viceprimarul, adăugând că vor fi achiziţionate plăci din beton pentru a fi acoperit acel canal termic, după care va fi refăcută şi porţiunea de asfalt afectată de surpare.

Nu este exclus ca astfel de probleme să se repete în Zona Industrială, dat fiind că există şi alte canale termice dezafectate care subtraversează Calea Naţională.

 

– Virginia CONSTANTINIU

vconstantiniu@monitorulbt.ro

 

 

Deja ai votat!